русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Блоги ведучих FM-TV

Блоги ведучих FM-TVRSS

Володимир Бірюков: «Зараз я працюю над проектом, якого ще не було на українському ТБ»

Володимир Бірюков: «Зараз я працюю над проектом, якого ще не було на українському ТБ»
25 січня 2013 г.
Незабаром знімальна група «FM-TV» відправиться на зйомки унікального проекту, який присвячений музиці та найвідомішому у світі телевізійному шоу під назвою «Євробачення». Ведучим українського проекту виступив молодий, але вже досвідчений журналіст Володимир Бірюков, який відкрив нам таємницю майбутніх зйомок в Ісландії й інших європейських країнах.

- Не всі телеведучі на новорічні свята змогли відпочити, а в тебе була така можливість?
Так, була! І я їй скористався! Новий рік зустрічав з друзями в Карпатах. Було класно, я здійснив свою мрію: побував у горах, і до того ж, вперше став на лижі. І нехай я весь час падав, сміявся, вставав і знову падав, цього я не забуду ніколи! Адже головне - чудовий настрій, яке було в нашій великій медійній компанії.



- Медійній компанії? Тобто робота все одно була присутня?
Ні, на новорічні свята я відключив телефон! А «медійна» компанія - це не мої співробітники, а колеги, які також як і я - журналісти, чи успішні PR-щики. Під час бою курантів я не загадував бажання, а просто задумався про те, що біля мене знаходяться молоді, але вже досвідчені в житті люди, і це - здорово!

- Найбільше відкриття для тебе у 2012 році?
Якщо говорити про роботу, то на зйомках «Паті Z FM-TV» я відкрив для себе чудову співачку Дашу Суворову! У неї дуже специфічний, але неймовірно цікавий внутрішній світ! А от якщо говорити про враження, то це концерт Дженніфер Лопес в Києві. Ця співачка неймовірний трудоголік, саме під її пісні я танцював у Палаці Спорту, а роблю я це вкрай рідко! А ось реальне відкриття 2012-ого - це інформація про те, що коли людина летить у літаку, а я часто літаю, то її волосся росте в 2 рази швидше! І це - правда!



- Артисти це хороша тема! У тебе є друзі серед артистів?
У мене є друзі, і вони з різних сфер і навіть - різної віри і національності! Мені не важливо, яку соціальну нішу займає та чи інша людина, головне, що б це була особистість! Люблю спілкуватися з цікавими і духовно багатими людьми, серед яких є і зірки української та російської естради. У них я можу запитати пораду, але не звернутися по допомогу! Ось так ...



- Над чим зараз працюєш, які телевізійні проекти побачить глядач?
Моя програма «Паті Z FM-TV» днями відсвяткувала свій перший рік народження! Ми молоді, розвиваємося і показуємо хороші результати. Також, запускаємо проект присвячений пісенному конкурсу «Євробачення», який знайде свою аудиторію. Перші зйомки стартують вже у лютому в ... Ісландії!

- Що це буде за проект?!
Багато хто з нас дивиться «Євробачення», і не замислюється про те, як створювався цей конкурс, як змінилось життя у переможців та учасників цього телевізійного шоу. Ось я і взяв на себе цю місію - показати і розповісти іншу сторону цього конкурсу! У мене заплановано безліч зустрічей та інтерв'ю з учасниками та організаторами «Євробачення». Це будуть мініфільм про музику і славу, політику і гроші.



- Значить, ви зі знімальною групою об'їдите всю Європу?
Будемо намагатися побувати в тих країнах, які беруть участь у цьому пісенному конкурсі. Героями стануть учасники різних років, глядачі зможуть почути з перших вуст їх шлях до конкурсу і після. У лютому, як я вже говорив, побуваємо у Ісландії, також у нас в планах Норвегія, Швеція, Грузія, Італія, Греція, Іспанія та Латвія!



- Цього року ти будеш в Мальмо на Євробаченні?!
До конкурсу готується Злата Огневич, і потихеньку готується і вся наша команда FM-TV. Так, весь травень місяць буде присвячений тільки цьому конкурсу та всім артистам на «Євробаченні 2013». Я вже не можу дочекатися, коли знову побачу своїх друзів з усієї Європи та занурюся в довгоочікувану атмосферу цього свята.

- До речі, як ти оцінюєш результати Злати Огневич на конкурсі в цьому році?
Поки ще рано щось говорити, адже ще не відомі представники всіх країн! Але в цьому році буде приємно і не соромно дивитися, й вболівати за Україну! Злата молодець, вона ще молода, але вона - артистка з чудовими вокальними даними, а ще й така красуня! Я думаю, її виступ буде відмінним! Хоча балади рідко перемагають на «Євробаченні», але, сподіваюся, що Злата з піснею «Gravity» зможе розвіяти цей старовинний міф ;)



- Як ти будеш встигати поєдрувати зйомки в Європі та зйомки програм в Україні?!
Якщо професійно підійти до роботи, то можливо зробити все і, звичайно, все встигнути. Зараз зйомки в Європі, і моє майже піврічна відсутність в Україні це ще квіточки порівняно з тим, що мені потрібно написати і захистити диплом в університеті!

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ


другие новости
"Кривава весна" на Першому
24 липня 2014 г.
Знімальна група проїхала через весь дністровський
"сектор Газа", знайшла очевидців...
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери