русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Новини FM та TVRSS

Моніка Белуччі та Ніколя Саркозі зважилися залишити Францію

Моніка Белуччі та Ніколя Саркозі зважилися залишити Францію
24 січня 2013 г.
Зірки кіно Моніка Беллуччі та Венсан Кассель залишають Францію слідом за іншим відомим актором Жераром Депардьє, який нещодавно прийняв російське громадянство. Пара планує переїхати в Ріо-де-Жанейро. Почав збиратися залишити рідні краї і колишній президент Франції Ніколя Саркозі - Вести.Ru

При цьому свій переїзд артисти ніяк не пов'язують з підвищенням прибуткового податку для багатих, з яким так і не зміг змиритися Депардьє. Так, Белуччі повідомила, що давно закохана в Бразилію і бажає там жити. "Моє місце тут, на пляжі, наповненому енергією моря. Скрізь є свої проблеми, але я люблю поезію цього місця", - зізналася вона.

А ось колишній президент Франції Ніколя Саркозі планує бігти від встановленого в країні 75% "податку для багатих". Щоправда, на відміну від виконавця знаменитого актора, політик планує знайти стабільність і благополуччя не в Росії, а в Британії. Саркозі, який втратив президентський піст в червні минулого року, збирається вивести свої капітали в Лондон. Там вони не будуть обкладатися такими високими податками, як на батьківщині.

За деякими даними, колишній глава держави збирався тікати з Франції ще влітку. На це вказували документи, виявлені поліцією в резиденції політика. Пізніше повідомлялося, що Саркозі збирається відкрити в Лондоні інвестиційну компанію, в яку колишній президент Франції планує вкласти близько 1,3 мільярда доларів. Однак оточення Саркозі не підтвердило чутки про те, що екс-глава держави зібрався переводити свої активи в британську столицю.

Як би там не було, рішення про переїзд Саркозі і його дружина зможуть прийняти тільки після закінчення слідства. Ніколя Саркозі звинувачують у корупції, а також отриманні незаконної спонсорської допомоги від глави компанії L'Oreal Ліліан Бетанкур. Ця обставина ускладнює переїзд Ніколя Саркозі та його дружини Карли Бруні в престижний лондонський район Південний Кенсінгтон, де пара, за чутками, вже пригледіла собі житло.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери