русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Новини FM та TVRSS

Громадське телебачення Росії вийде в ефір у травні

Громадське телебачення Росії вийде в ефір у травні
6 лютого 2013 г.
Владивосток, 5 лютого, PrimaMedia. Громадське російське телебачення (ОТВ) повинно вперше вийти в ефір і паралельно розпочати мовлення в Інтернет 19 травня нинішнього року. Про це заявив у понеділок, 4 лютого, заступник міністра зв'язку і масових комунікацій РФ Олексій Волін, повідомляє РІА Новини.

"19 травня цього року має відбутися перший ефір Громадського російського телебачення. Ну, концепція вже більш-менш написана, зараз питання по сітці, тому що в дуже стислі терміни створюється", - сказав Волін в Єкатеринбурзі в ході наради з розвитку регіонального телебачення, - primamedia.ru

Гендиректор ОТВ Анатолій Лисенко повідомив, що телеканал буде просвітницьким. Розробники концепції нового телеканалу переконані, що він не стане повторенням Громадського російського телебачення (ГРТ) 90-х років, на базі якого в 2002 році за участю держави був створений Перший канал.

Відзначимо, що Суспільне телебачення Росії було засновано у формі автономної некомерційної організації в квітні 2012 року. Штаб-квартира ОТВ знаходиться в телецентрі "Останкіно". Сайт Громадського телебачення був запущений в середині листопада.

Як повідомляли раніше "Известия", Громадське телебачення планує почати трансляції в усіх середовищах мовлення: по наземним цифровим ефірним мереж, мереж кабельного та безпосереднього супутникового телемовлення.

Від РІА PrimaMedia нагадаємо, що цифрове телебачення сьогодні транслюється на 80% території Примор'я, приблизно 80-85% населення мають можливість приймати цифровий сигнал. Після введення в найближчим часом федеральним підприємством РТРС ще декількох телекомунікаційних об'єктів ця цифра досягне 90%.

Для перегляду в цифровому форматі приморці доступні вісім телеканалів: Перший, Росія-1, Росія-2, НТВ, Росія-К, Росія-24, П'ятий канал, дитячий канал «Карусель», а також три радіостанції: Вести-ФМ, Маяк, Радіо Росії.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери