русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Новини FM та TVRSS

Валуєв став ведучим шоу «Форт Боярд» на Першому каналі

Валуєв став ведучим шоу «Форт Боярд» на Першому каналі
6 лютого 2013 г.
Російський Перший канал пригадав дев'яності і запускає в ефір власну версію шоу "Форт Боярд". Першу гру за участю російських зірок канал покаже вже 16 лютого, повідомляється на сайті каналу.

Ведучими нового сезону проекту стали боксер Микола Валуєв і зірка ситкому «Одна за всіх» Ганна Ардова. 10 випусків шоу «Форту Боярд» знімали у Франції в липні минулого року. Виробництвом шоу займався продакшен «Червоний квадрат». Супроводжувати учасників по ходу гри будуть все ті ж Паспарту, Ля-Буль і дресіровщіца тигрів Феліндра, а ось роль старця Фура виконає актор Віктор Вержбицький, - mediananny.com

За правилами гри, кожній команді належить пройти п'ять випробувань і заробити до семи ключів, отпирающих ворота скарбниці. Ключі можна добути, виконуючи завдання на силу, кмітливість, спритність, або відгадуючи загадки старця Фура. Якщо гравець, що виконує завдання, не встиг покинути келію до закінчення часу, двері буде замкнена, і гравець стане бранцем.

Серед тих, хто став учасником шоу - Марія Берсенєва, Анастасія Заворотнюк, Денис Клявер, Жанна Еппле, Оскар Кучера, Лариса Вербицька, Юрій Гримов, Віктор Дробиш, Євген Папунаішвілі, Олександр Пєсков, Аркадій Укупник, Світлана Хоркіна та багато інших. Не обійшлося і без травм. Старший учасник шоу актор Лев Дуров на зйомках серйозно поранив руку.

Нагадаю, «Форт Боярд» стартував на французькому телебаченні в 1990-му році, а зараз свої версії знімають команди з двадцяти з гаком країн світу. Вперше в Росії проект був показаний саме на Першому каналі в 1992-му році. У 1998-му році російську версію гри знімав канал НТВ, з 2002 по 2006 рік 5 сезонів програми вийшли на каналі «Росія» з ведучим Леонідом Ярмольником, пару з яким кожен сезон складали нові красуні-ведучі.

Українську версію проекту на осінь готує канал ICTV. У 2005 році українська версія проекту виходила на каналі «1 +1», а французьку версію шоу транслював канал ТЕТ.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери