русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Новини FM та TVRSS

В АП хочуть прибрати шоу Безулик з ефіру Інтера

В АП хочуть прибрати шоу Безулик з ефіру Інтера
14 лютого 2013 г.
Нові власники не зацікавлені в продовженні нового ток-шоу "Справедливість" з ведучою Анною Безулик. Про це йдеться в статті ЛІГАБізнесІнформ на тему ситуації на телеканалі Інтер "Де у нього кнопка".

Джерела на каналі стверджують, що "працюватиме під управлінням Банковій ведуча не буде, голова адміністрації Януковича це розуміє". "Однак просто закрити шоу теж не можна, тому що це викличе питання", - говорить один зі співрозмовників, знайомих з ситуацією на каналі. Його прогноз підтверджує політолог Володимир Фесенко: "Рейтинги програми високі, вона перша серед ток-шоу. Закривати її нелогічно, бо це викличе звинувачення у втручанні в інформаційну політику каналу".

Єдина можливість закрити незаангажоване суспільно-політичне шоу, щоб це не спровокувало хвилю критики на адресу Льовочкіна, - домогтися низьких рейтингів передачі. І це завдання, говорять джерела на каналі, вже вирішують. Нібито за рекомендаціями з Адміністрації президента за півгодини до початку ефіру від участі відмовляються топові спікери. Так сталося на одному з перших ефірів, коли в повному складі від участі в шоу Безулик відмовилися всі спікери Партії регіонів.

Проблеми з VIP-гостями виникли і 8 лютого. Чекали голів парламентських фракцій, але замість Олександра Єфремова прийшли рядові регіонали Світлана Фабрикант і Олег Зарубінський, замість лідера комуністів Петра Симоненка приїхав Спиридон Кілінкаров. "В останній момент всі лідери фракцій, окрім Арсенія Яценюка, відмовилися. Деякі зробили це за півгодини до ефіру. Наприклад, Олег Тягнибок", - кажуть на каналі. Свою згоду на участь нібито дав і Віталій Кличко. "Однак його переконали - він пішов до Шустера, незважаючи на те, що аудиторія цієї програми менше", - додають співрозмовники. Замість лідера від УДАРу до Безулик прийшов Валентин Наливайченко. Соратники Тягнибока виправдовують відсутність свого лідера проблемами зі здоров'ям. "Його не було на всіх зустрічах і заходах 8 лютого", - говорять в Свободі, нагадуючи, що партію на шоу представляв не менш гідний спікер Андрій Мохник, - mediabusiness.com.ua

Нагадаємо, 1 лютого належить Валерію Хорошковському компанія KH Media limited уклала угоду про продаж 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд. Покупцем групи виступила компанія GDF Media limited, що належить бізнесменові Дмитру Фірташу. Про те, що глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін став співвласником каналу стало відомо тільки через тиждень після оголошення угоди.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери