русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Dj NANA зізналася, що соромилася своєї великих грудей

Dj NANA зізналася, що соромилася своєї великих грудей
13 березня 2018 г.
Напередодні свого дня народження, головною героїнею нового випуску журналу "Диетика" стала одна з найбажаніших дівчат України - Dj NANA.
У минулому - 10 років кар'єри в ТОПових вокальних колективах країни, десятки обкладинок для відомих чоловічих глянців, зараз - новий вектор творчості, успішний сольний діджейський проект з унікальним шоу і авторськими треками. Незважаючи на щільний гастрольний графік, Dj NANA завжди знаходиться в ідеальній формі і зберігає за собою звання найсексуальнішої дівчини країни!
Перед початком свого нового року - 14 березеня артистка відсвяткує день народження - Dj NANA дала ексклюзивне інтерв'ю і розповіла свою історію перетворення з гидкого каченяти в прекрасного лебедя. Співачка і діджей повідала про те, як долала повноту в підлітковому віці і стала скульптором свого тіла.
«Я пережила період активної стадії гидкого каченяти. Найчастіше, він припадає на середні класи, коли величезну роль прийняття себе грають однокласники і їх виховання. Загнати людину в комплекси, тим більше тінейджера - запросто. - відверто говорить Dj NANA. - Уже в 13 років у мене були груди 3 розміру. Мені було настільки некомфортно і я так себе соромилася, що обмотувалася еластичним бинтом! Знала б я тоді, що ці груди будуть зводити з розуму таку кількість чоловіків в майбутньому! (Сміється - прим.ред.)»

Стати тим самим «лебедем» артистці допомогли заняття спортом. З 15 років Dj NANA почала відвідувати тренажерний зал. Зараз - займається тайським боксом, йогою, TRX і CrossFit. Крім того дівчина розповіла, що приділяє багато часу правильному харчуванню. В її раціоні, в основному, білки, овочі і фрукти. Нана не пропускає прийомів їжі і не піддає організм стресам у вигляді строгих дієт.
Також Dj NANA поділилася улюбленими ритуалами краси: артистка віддає перевагу теплій ванні з аромомаслами, масажу і регулярно відвідує косметолога.

«Доглядати потрібно за собою щодня. Для мене в цьому плані прикладом є француженки, за якими я спостерігала, перебуваючи в Парижі - зовсім неважливо йдеш ти на тренування, за хлібом або на побачення, хода завжди повинна бути від стегна, вогник, а можна і "чортики", в очах, шарм і закоханість в життя!»- розповіла дівчина.
Повна версія інтерв'ю Dj NANA для глянцю про гармонію із собою і своїм тілом - в свіжому випуску журналу «Диетика».

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери