русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Lana Del Rey стане хедлайнером Sziget 2018

Lana Del Rey стане хедлайнером Sziget 2018
14 березня 2018 г.
Sziget оголосив 7-го хедлайнера. Дрім-поп королева Lana Del Rey виступить на головній сцені Sziget 10 серпня, яку в різні дні фестивалю очолять Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Mumford & Sons, Dua Lipa, Gorillaz і Kygo.

Lana Del Rey, відома своєю мрійливою лірикою і меланхолійною романтикою з посиланнями до поп-культури 50-60-х років, пройшла довгий шлях від своїх перших виступів у Нью-Йорку. Ї
​ї​
домашнє відео для “Video Games”, а потім “Blue Jeans” стали вірусними, дякуючи їхній стилізованій кінематографічній якості. Ці хіти увійшли до її проривного альбому “Born to Die”, з яким вона виграла BRIT Awards. Другий альбом “Paradise” приніс співачці дві номінації на Grammy, а номер один у США і Великобританії – альбом “Lust for Life” – відзначився блискучими колабораціями з The Weeknd, ASAP Rocky і Stevie Nicks. Нещодавно стало відомо, що поп-ікона створює мюзикл, а днями Lana Del Rey представила мрійливу версію пісні Andrew Lloyd “You Must Love Me”, яку виконує Madonna.

Окрім Lana Del Rey Sziget радий оголосити в лайн-апі фестивалю цього літа
​Fever Ray, ​
BØRNS, Asaf Avidan, Don Diablo, Aurora, Unknown Mortal Orchestra, ZHU, Tujamo, Damian Lazarus & the Ancient Moons, Jan Blomqvist & band і SG Lewis.

Sziget – один з найбільших у світі фестивалів музики і мистецтв. Він відбувається в Будапешті на острові, який щоліта перетворюється на Острів Свободи з музикою і розвагами нон-стоп, збираючи разом близько 450 000 фанів з різними смаками і бекграундом з більше ніж 100 країн світу. За результатами European Festival Awards фестиваль Sziget двічі був визнаний “Найкращим великим фестивалем Європи”, двічі отримав нагороду за “Найкращий лайн-ап року” і став “Улюбленим фестивалем артистів”.

Протягом тижня 8-15 серпня музична програма Sziget 2018 буде наповнена виступами більше 100 артистів, серед яких щойно оголошена Lana Del Rey, хіп-хоп суперзірка Kendrick Lamar, королі інді-року Arctic Monkeys, захопливий віртуальний рок-гурт Gorillaz, екстраординарний діджей Kygo, нова поп-улюблениця, переможниця BRIT Award 2018, Dua Lipa і фолк-рок легенди Mumford & Sons, які зіграють на Sziget своє єдине в цьому році європейське шоу.

Квитки на один, три, п’ять днів, чи тиждень фестивалю доступні вартістю від 70 євро. Більш детально про типи квитків, кемпінгу і програму:https://szigetfestival.com/ua/

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери