русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Джамала та Ірина Білик виставили власні речі на аукціон

Джамала та Ірина Білик виставили власні речі на аукціон
24 травня 2018 г.
В рамках першої в Україні дитячої премії в сфері шоу-бізнесу Bashka Kids Awards, яка пройде 9 червня в галереї "Лавра", відбудеться благодійний аукціон, лотами якого стануть речі топ-артистів. Свої речі на аукціон вже віддали MONATIK, Джамала, "Время и стекло", Ірина Білик, BRO, Rumberos і багато інших - gazeta.ua

Ініціатива проходить спільно з благодійним фондом CHILD.UA . Всі виручені кошти підуть на оплату перебування дітей з неблагополучних сімей, дітей переселенців і сиріт в творчому освітньому таборі "Galaxy Camp". Першими на добру справу свої концертні костюми пожертвували хедлайнери премії, популярна група Open Kids.

"За п'ять років у нас накопичилося багато крутих концертних образів. Ми з командою вирішили - щоб ті не припадали пилом, організувати такий аукціон. І здорово, що вже стільки артистів до нас підключилися!", - заявили знаменитості.

Також до ініціативи приєдналися і продовжують приєднуватися популярні українські артисти.

"Время и Стекло" надали костюми з кліпу "Любові Точка Нет", а Надя Дорофєєва ще й віддала стильну курточку, в якій вона танцювала в кліпі "Кароче".

"Ці речі вже прожили певну історію для нас і ми будемо дуже щасливі, якщо вони комусь стануть потрібні. Нехай вони потраплять в надійні руки!", - прокоментували артисти.

Ірина Білик віддала один з найулюбленіших концертних нарядів.

"Мій лот на аукціон - це один з моїх піджаків, в якому я виступала на концерті і брала участь, в якості журі, в телевізійній програмі. Я рідко буваю в дуже яскравих нарядах, але цей один з моїх улюблених костюмів. Для мене кожен мій костюм або його елемент - це моя пам'ять, моя спадщина. Я з трепетом завжди передаю свої речі на аукціони. Адже справжні шанувальники завжди із задоволенням купують в свою колекцію мої речі. Сподіваюся, що піджак буде проданий за хороший гонорар і допоможе діткам ".

Для аукціону Джамала дала свій вініл "Подих" з автографом.

"Я дуже рада, що можу зробити свій посильний внесок у розвиток і освіту музично обдарованих дітей. Сподіваюся, що серед учасників цього проекту є маленькі генії, які в майбутньому прославлять українську музику на весь світ. Принаймні, мені б цього дуже хотілося! "

MONATIK передав свій вініл, яких існує обмежена кількість і вони випускалися ексклюзивно під важливі заходи та події.

"Моя музика дарує Vitamin і правильні емоції, якими хочеться з Вами поділитися. Тому ми і вирішили підтримати благодійну ініціативу Bashka Kids Awards. Сподіваємося, що ця музика створить знакові і значущі саундтреки до життя людей, яким дістанеться платівка".

BRO (Borisenko Brothers) також поділилися своїми речами. Саша віддав одну з улюблених кепок.

"У мене є улюблене хобі - я колекціоную кепки. Кожна з них має свою історію, пов'язану з поїздками. У моїй колекції є кепки з Лондона, Німеччини, Ізраїлю, Болгарії, Канади. Саме цю кепку я купив в Болгарії, коли у нас вперше був концерт за межами нашої країни ".

Вова не полінувався знайти сорочку, в якій він знімався в кліпі "Я просто щасливий" шість років тому в Дубаї.

"Я з цього костюма вже виріс, а комусь він стане в нагоді!", - посміхається він.

Амадор Лопес з запального дуету Rumberos також віддав одну з перших і улюблених кепок.

"Ця кепка дуже символічна для мене, так як коли я перший раз летів в Україну з Венесуели, я був саме в ній. Мені здається, що вона приносить щастя, адже багато з того, про що я тоді і не міг мріяти, збулося. Але зараз я готовий розлучитися з нею і передати її іншій людині, щоб пощастило і їй! "

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери