русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Kodaline вперше виступлять в Україні (+ АНОНС)

Kodaline вперше виступлять в Україні (+ АНОНС)
13 липня 2018 г.

Рок-квартет Kodaline вперше виступить в Києві 4 листопада в клубі Bel'etage. Команда з Ірландії представить третю студійну платівку, яка вийде до кінця цього року.

Здається, успішні групи виходять з найкращих друзів. У всякому разі, у Kodaline все склалося саме так. У 2005 році нерозлучні друзі Стів Гарріган і Марк Прендергаст заснували групу 21 Demands. Випустили пару синглів під цією вивіскою, засвітилися в телевізорі. Загалом, домоглися помірної популярності в рідній Ірландії. Але хотілося більшого.ренной известности в родной Ирландии. Но хотелось большего.

Так, у складі 21 Demands в 2011 році з'явився Вінсент Мей, а трохи пізніше - Джейсон Боленд. Група перейменувалася на Kodaline. Чотири симпатичних хлопчини швидко здружилися і знайшли правильні акорди для хітів. Останні штрихи в підготовці до завоювання світу зроблені.



У 2013 році Kodaline випускають дебютний альбом "In A Perfect World", який приносить гурту дві "платини" на батьківщині і "золото" у Великобританії. На ньому записані два найбільших хіта групи - "High Hopes" (80 мільйонів переглядів на YouTube) і "All I Want" (більше 100 мільйонів переглядів на YouTube), який став саундтреком до серіалу "Анатомія Грей", романтичній драмі "Винуваті зірки " і рекламі Google.


Другий студійник не змусив на себе довго чекати, адже успіх потрібно закріпити. "Coming Up For Air" вийшов в 2015 році і став не менш успішним - "золото" офіційного чарту Сполученого Королівства далося так само легко, а пісні "Honest" і "The One" потрапили на Топ-40 національного чарту.


Що ж робить Kodaline такими популярними? Відповідь проста - їх приземлене ставлення до створення композицій. Технічно, вони грають поп-фолк і поп-рок. Але якщо забути про терміни, то творчість Kodaline - прості пісні про простих людей, які потрапляють на непрості ситуації. Головні герої треків шукають любові, свободи і себе у цьому світі.




Квитки в касах міста і на сайті Concert.ua

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери