русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Джей Ло в кіно: вийшов трейлер нової комедії з Лопес у головній ролі

Джей Ло в кіно: вийшов трейлер нової комедії з Лопес у головній ролі
20 липня 2018 г.
Довгий час Дженніфер Лопес не з'являлася на екрані. Зірка присвятила всю себе музичній кар'єрі і особистим відносинам. Але, на днях вийшов перший офіційний трейлер романтичної комедії «Почни спочатку», в якій Джей Ло зіграла головну роль. Про що фільм? Це історія про співробітниці нью-йоркської мережі магазинів Майї. Головна героїня не може похвалитися престижним дипломом, зате відрізняється життєвої кмітливістю і мудрістю. У героїні Лопес одного разу з'являється шанс налагодити свою кар'єру і позмагатися з власниками розкішних бутиків на Медісон-авеню. І, як можна зрозуміти з назви (з англ. «Second act» - друга спроба), жінка не побоялася це зробити.
Героїня Лопес своєю цілеспрямованістю доводить світу, що вроджений талант і особисті якості іноді важливіше диплома престижного університету, і що деколи дуже важливо дати собі другий шанс. Про свої враження від зйомок у фільмі Лопес розповідала в минулому році: Ця історія надихне кожну жінку на створення чогось більшого, а також навчить не обмежувати себе в мріях. Фільм обіцяє бути воістину мотивуючим і, звичайно, смішним, адже Джей Ло демонструє вміння іронізувати над собою і бути різною. Що стосується очікувань, то, судячи з коментарів, користувачі розділилися на два табори. Одні з нетерпінням чекають прем'єри, щоб знову побачити актрису «в справі» і подивитися душевний фільм. А інші - теж іронізують, мовляв «фільми про американську мрію були популярні на початку 2000-них» і «досить важко повірити в те, що відбувається на екрані: ах, я така нещасна і буквально на дні, подивіться на мою професійну салонну укладку».
Як би там не було, у кожного фільму завжди є прихильники і критики. Тим не менш, комедії - це жанр саме для Дженніфер. Зірка відмінно демонструвала свої акторські здібності у фільмах «План Б», «Весільний переполох» та інших. Тепер до цього списку додасться ще й «Почни спочатку», побачити його можна буде вже в листопаді цього року - liza.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери