русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Бужинська провела міжнародний пісенний конкурс в Болгарії

Бужинська провела міжнародний пісенний конкурс в Болгарії
20 липня 2018 г.
Відома українська артистка Катерина Бужинська в третій раз провела на болгарському узбережжі міжнародний конкурс пісні «Україна - це ми!», В якому взяли участь діти з усіх регіонів нашої країни.
«Наш конкурс - це не тільки неймовірний і незабутнє свято музики, кожна хвилина якого наповнена гордістю за наших талановитих дітей ... Часто до мурашок і сліз радості! Це ще і наша миротворча, добра і світла творча місія. Мені близьке визначення, що мистецтво - це народна дипломатія, а значить, так я можу створювати позитивний імідж нашої країни в світі, і роблю для цього все можливе і часто неможливе », - розповіла володіє титулом« Співаючого посла світу »Бужинська.
Вперше в цьому році на конкурсі до пісенної традиції додалася традиція кулінарна: партнери вечора, українці, що відкрили в Болгарії мережу ресторанів, спекли короваї, найбільший з яких отримав назву «Коровай світу». Він став не тільки смачним ласощами для хлопців, які приїхали на фестиваль з різних куточків світу, а й символом єдності, дружби і миролюбства. Тому на прохання співачки разом помолитися за мир в Україні діти відгукнулися без роздумів.
«У цьому році поряд з собою я зібрала зіркове журі. У Болгарії з двома дітьми прилетіла актриса, телеведуча і молода мама Лілія Ребрик і її чоловік, хореограф-постановник міжнародних проектів Андрій Дикий, і я їм неймовірно вдячна за підтримку », - зазначила Бужинська.
Також в журі сиділи директор туристичної компанії Тетяна Гусейнова, президент міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв «Морська Перла» Ангел Рангелов, власниця готелю Йорданка Янакіева і головний редактор одного з елітних європейських журналів Євгена Стайловская.
Перше місце на фестивалі завоювала 11-річна Таїсія Стасюк, родом з сім'ї переселенців з Донецька, яка вразила журі виконанням пісні «Мі - Україна». Друге місце зайняла Поліна Загной з піснею «Усміхніся мені», а третє розділили Катерина Ходос з композицією «Наша батьківщина» і Поліна Златоволосая, яка виконала пісню «Дикі гуси». На конкурсі звучали фолк, сучасні хіти, кавер-версії і навіть авторський репертуар.
«У цьому році мене потрясли авторською піснею« Радість »Віра і Ольга Богдай, мама і дочка, які приїхали зі Львова в цей табір спеціально, щоб потрапити на наш конкурс», - зізналася Бужинська.
Святкову атмосферу вечора завершив сольний концерт Катерини, який діти з Німеччини та Італії, Іспанії та Польщі взяли захоплено, навіть не розуміючи змісту пісень, але закохавшись в красу української музики. Правда, була частина аудиторії, яка відпочиває в таборі не перший рік, і вже знає слова, тому пісню «Україна - це ми!» Вони підспівували разом з Бужинської.
Конкурс продовжить своє життя в наступному році: заявки на участь в міжнародному конкурсі вже залишили діти з Італії, Німеччини та Білорусі. Їх нітрохи не зупинило обов'язкова умова для участі - їм доведеться вивчити і співати пісні українською мовою - newsyou.




FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери