русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Енріке Іглесіас об'єднує покоління

Енріке Іглесіас об'єднує покоління
21 вересня 2018 г.
30 вересня Енріке Іглесіас на НСК "Олімпійський" влаштує велике шоу.

За словами організаторів перед тим , як запросити зірку провели опитування сердь клієнтів АТБ.

"Енріке Іглесіас об'єднує різні покоління, його слухали 10 років тому 18-20 літні і сьогодні його слухає аудиторія того ж віку", - говорить представник Concert.ua.

Офіційний квитковий оператор концерту Concert.ua продає квитки по 1600 гривень. У супермаркетах мережі АТБ будь-який клієнт може придбати квиток в два рази дешевше. Купити на касі скретч-карту за 800 гривень, яка дає право відвідати концерт. Артиста запросила найбільша роздрібна торговельна мережа "АТБ", яка таким чином збирається відзначити своє 25-річчя.

Протягом усього цього часу Енріке радував публіку своїми хітами, деякі з них стали доленосними для нього.

"El Bano"

Дует з пуерторіканцем Бедом Банні "El Bano" (Ванна). Сингл був випущений в грудні 2017-го, а буквально через місяць музичний сайт Vevo презентує кліп, де героям, готовим ось-ось спалахнути від полум'я пристрасті, за барною стійкою наливає ром сам Ерік Робертс! У багатьох піснях Енріке Іглесіаса демонструє плідну співпрацю з акторами і музикантами зі всієї земної кулі.

"Control"

Підсумком минулого року стала інтернаціональна робота "Control" (Контроль). Спільно з європейськими ді-джеями - англо-норвежцем Аланом Уолкером і шведом Авічі - Іглесіас підтвердив найвищий рівень професіоналізму, як би підкреслюючи, що все під контролем.

Escape"

На третьому місці пісня з однойменного альбому 2001 року. Примітно, що під час зйомок відеокліпу, Енріке Іглесіас познайомився з відомою Анною Курніковою і слова з цієї пісні "ти можеш тікати, але тобі не сховатися від моєї любові" виявилися пророчими.

"Ring My Bells"

Пісня увійшла в четвертий англомовний і восьмий за рахунком студійний альбом 2007 року "Insomniac". Назва перекладається як "Подаруй мені задоволення". А от зняти кліп не вдалося, або ж ніхто не взявся, адже без цензури показати те, про що співає Енріке, неможливо.

"Bailamos"

"Bailamos" (Ми танцюємо), яка влітку 1999 року увірвалася в "гарячу" сотню Billboard, - візитна картка Енріке Іглесіаса.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери