русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Kodaline летять до України (+ АНОНС)

Kodaline летять до України (+ АНОНС)
12 жовтня 2018 г.
Рок-квартет Kodaline вперше виступить в Києві 4 листопада в клубі Bel'etage. Команда з Ірландії представить третю студійну платівку, яка вийде до кінця цього року.

У 2005 році нерозлучні друзі Стів Гаррігана і Марк Прендергаст заснували групу 21 Demands. Випустили пару синглів під цією назвою, засвітилися в телевізорі. Загалом, домоглися помірної популярності в рідній Ірландії. Але хотілося більшого.

Так, в складі 21 Demands в 2011 році з'явився Вінсент Мей, а трохи пізніше - Джейсон Боленд. Група перейменувалася в Kodaline. Чотири симпатичних хлопчини швидко здружилися і знайшли правильні акорди для хітів. Останні штрихи в підготовці до завоювання світу зроблені.



У 2013 році Kodaline випускають дебютний альбом "In A Perfect World", який приносить групі дві "платини" на батьківщині і "золото" в Великобританії. На ньому записані два найбільших хіта групи - "High Hopes" (80 мільйонів переглядів на YouTube) і "All I Want" (більше 100 мільйонів переглядів на YouTube), який став саундтреком до серіалу "Анатомія Грей", романтичній драмі "Винні зірки "і рекламі Google.



Другий студійник не змусив себе довго чекати, адже успіх потрібно закріпити. "Coming Up For Air" вийшов в 2015 році і став не менш успішним - "золото" офіційного чарту Сполученого Королівства далося так само легко, а пісні "Honest" і "The One" потрапили в Топ-40 національного чарту.




Що ж робить Kodaline такими популярними? Відповідь проста - їх приземлене ставлення до твору композицій. Технічно, вони грають поп-фолк і поп-рок. Але якщо забути про терміни, то творчість Kodaline - прості пісні про простих людей, які волею долі потрапляють в непрості ситуації. Головні герої треків шукають любові, свободи і себе в цьому світі.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ KODALINE?

1. Чесно зізнатися собі, що цей концерт – "All I Want".

2. Хлопці стовідсотково виправдають усі ваші "High Hopes".

3. Почути чуттєві і відверті пісні про цей "Big Bad World".

На сході свого творчого шляху в далекому 2005 році ірландська група Kodaline називалася 21 Demands. Вона здобула популярність, беручи участь у музичному шоу You're a Star у 2006 році. Їхній дебютний сингл «Give Me A Minute» посів перше місце в хіп-параді Ірландії.

Организатори – Pop Corn https://www.facebook.com/popcornua

Квитки доступні в касах міста та на сайті Concert.ua

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери