русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Топ-5 звабливих кліпів поп-співачки Тейлор Свіфт

Топ-5 звабливих кліпів поп-співачки Тейлор Свіфт
14 грудня 2018 г.
13 грудня американська співачка Тейлор Свіфт святкує свій день народження. Сьогодні сексапільній артистці виповнилось 28 років.

Зірка починала свою вокальну кар'єру ще в підлітковому віці. Всього за кілька років Тейлор Свіфт підкорила шоу-бізнес, а її пісні наспівували мільйони меломанів. Не менш успішними були композиції і в світових радіочартах: пісні Тейлор неодноразово посідали перші сходинки хіт-парадів - 24 Канал

"Bad Blood"
Такий чималий успіх поп-співачки – результат її наполегливої праці. Тейлор Свіфт часто є автором своїх пісень та подає ідеї для створення оригінальних кліпів. Не боїться артистка і експериментів: у роликах вона сміливо примірює сексапільні образи, які іноді є дуже провокативними. Журналісти LifeStyle 24 підібрали 5 кліпів, що підкорили мережу звабливими кадрами.

У відео "Bad Blood" Тейлор Свіфт приміряла пікантні образи в стилі "П'ятого елемента". Артистка постала у сексапільних боді, оголивши стрункі ноги, та побилась із запальною брюнеткою.

"Look What You Made Me Do"

Рекордну кількість переглядів у мережі здобув ролик "Look What You Made Me Do" Тейлор Свіфт. Всього за добу кліп отримав понад 28 мільйонів переглядів. У ролику гаряча співачка оголилась та перетворилась у сексапільну зомбі.

"Style"

Ще в одному кліпі Тейлор Свіфт постала оголеною. Звабливий кліп на пісню "Style" підкорив ніжністю та сексуальністю співачки.

"I Don’t Wanna Live Forever"

Спільну роботу Тейлор Свіфт та Зейна Маліка сміливо можна назвати однією з найгарячіших, адже вона стала саундтреком до провокаційного фільму "50 відтінків сірого". Головні ролі виконали самі артистки, а події в кліпі розвиваються у готелі.

"End Game"

Не менш спекотною є відеоробота Тейлор Свіфт на пісню "End Game". У ролику зірка розважається з друзями та приміряє досить зухвалі образи.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери