русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Бабкін, LAUD, ТНМК, Галич - перестріляли один одного

Бабкін, LAUD, ТНМК, Галич - перестріляли один одного
22 травня 2019 г.
21 травня в першому в Україні парку віртуальної реальності VRtuality пройшла селебрітіз-презентація гри RevolVR «Дикий захід».

Вчора в найбільшому в Україні парку віртуальної реальності VRtuality в ТРЦ "Cosmopolite" відбулася закрита презентація гри RevolVR - віртуального шутера, у всесвіт якого можна було зануритися за допомогою спеціальних окулярів і гарнітури. Всі, хто спробував свої сили на полі гри «Дикий захід», на десять хвилин стали футуристичними ковбоями, стріляючи один в одного за допомогою віртуального пістолета.

Формат такого парку - новітній для України. У VRtuality всі гравці використовують інноваційну екіпіровку світового рівня, бездротове спорядження і новітній контент віртуальної реальності! У VRtuality зібрані всі кращі методики та рішення для занурення.

У цей вечір гості презентації, надівши окуляри, геть забули, скільки їм років, як виглядає навколишній світ, і навіть те, що на них в цей момент дивляться глядачі. Гравці відчули всю гаму нових емоцій, перевтілившись в одного з персонажів «Дикого Заходу» - Мексиканської бандита, Шерифа, Черокі і Некроманта.

Пограти в «стрілялку» приїхали: Сергій Бабкін, Женя Галич, Іраклій Макацарія, Яна Клочкова, Фагот і Фоззі (ТНМК), Анатолій Анатоліч, Дмитро Ступка, On I Ona, ТНМК, актори серіалу «Школа» Анна Трінчер і Богдан Осадчук, LAUD , Анна Добриднєва, Слава Соломка, Андрій Бойко, Юрій Двіжон, група «Дітки» та інші. Ковбої настільки увійшли в раж, що забули про присутність сторонніх. Гравці під коментарі рефері Маші Виноградової повзали по підлозі, ухиляючись від пострілів, крутили головою на всі боки і кричали, коли їх «вбивали».

У парку площею понад 600 кв.м гості могли ознайомитися і протестувати будь-які з 100 ігор для різних вікових категорій - від 6 до 66 років!

Переможці турніру отримали в подарунок одяг від SuperDry. Відзначали перемогу з Pepsi. А енергію черпали з Red Bull.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери