русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Тіна Кароль і Лідія Таран подарували супермобіль дітям в Охматдиті

Тіна Кароль і Лідія Таран подарували супермобіль дітям в Охматдиті
4 червня 2019 г.
До Дня Захисту дітей у столичній лікарні Охматдит співачка Тіна Кароль і куратор благодійного проекту "Здійсни мрію" Лідія Таран втілили мрію 4-річного онкохворого Романа Навроцького.

Хлопчику презентували реальний електрокар – супермобіль, точно такий, як він зобразив на своєму малюнку – червоний зі спортивними формами і жовтою зіркою. Також він отримав міні-версію машини, яку забрав додому.

Подивитися на незвичну машину та здійснення мрії прийшли діти з батьками і медпрацівники з усіх корпусів Охматдиту.

Автор: прес-служба
На придбання машини для Охматдиту зібрали близько 470 000 гривень
На придбання машини для Охматдиту зібрали близько 470 000 гривень

"Мрія Ромчика допомогла тисячам маленьким пацієнтам Охматдиту. Цей супермобіль - справжній просторий екологічний електрокар. Він буде возити маленьких пацієнтів у важливих справах на уроки в Школу Супергероїв, на процедури, лікування, зустрічі. А ще він має магічну силу, дарує радість, посмішки і надихає одужувати швидше. Ми віримо, що всі дітки, які будуть кататися у Чарівному автомобілі, знайдуть свою мрію, стануть щасливішими та швидше одужають", - сказала Тіна Кароль.

Аби зібрати необхідну суму на придбання машини, до здійснення мрії приєдналися інвестори мережі ресторанів Pesto Cafe – Дмитро Погребицький та Сергій Олексієнко. Вони запустили у своїх ресторанах благодійну акцію. У квітні і травні 5 гривень з кожної піци та всі гроші від придбання акційних наліпок йшли на здійснення мрії.

Завдяки цьому вдалося зібрати необхідну суму – близько 470 000 гривень.

За задумом майстрів довелось тюнінгувати жовтий електричний мінівен французького автомобільного бренду на червоний супермобіль нової української марки – з логотипом авторської зірки Романа. Над цим працювала ціла команда декораторів та автомеханіків.

Коли хлопчик побачив власну міні-версію автомобіля – проїхав у ньому десяток кіл навколо лікарняних корпусів. На цьому авто Роман буде їздити на Хмельниччині вдома.

"Він з машини не злазить взагалі. Таким щасливим я його вже давно не бачила. Він усміхається", - сказала матір хлопчика Олена.

Свою мрію Роман Навроцький намалював для арт-марафону #моядитячамрія восени у Львові, коли там проходив лікування від раку крові.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери