русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

"Я інтроверт за своєю природою" - Макс Барських

"Я інтроверт за своєю природою" - Макс Барських
20 серпня 2019 г.
Співак Макс Барських дав відверте інтерв'ю перед презентацією свого нового альбому "Сім". Публікацію доповнили фотосесією зі зйомок відео до пісні "Берега". У кліпі співак постав в образі Джокера.

Артист розповів, як створювали образ для нового кліпу, і що вважає дружбою в шоу-бізнесі. Нові факти з життя артиста опублікувало видання Cosmopolitan.

Gazeta.ua вибрала найцікавіші цитати з інтерв'ю:

- Я - артист і моя творчість не можлива без перевтілення. Щоразу, створюючи пісню, я входжу в стан того героя, який зможе максимально точно донести її. Для кліпі до пісні "Берега" ми втілили образ Джокер. Він складається з багатьох доль. Ми шукали натхнення і у Девіда Боуї, і у Майкла Джексона, і у Прінса.

- Я довго шукав цього героя: в міміці, в пластиці і в самому собі. Відео просякнуте романтизмом. На мій погляд, ми максимально підкреслили звучання пісні. І хтось в ній заново переживе світлі спогади, а для когось вона стане музичним супроводом нової історії.

Автор: Прес-служба
"Особисте життя повинне залишатися особистим, не дарма ж його так називають" - Макс Барських
"Особисте життя повинне залишатися особистим, не дарма ж його так називають" - Макс Барських

- Мені завжди здавалося, що особисте життя повинне залишатися особистим, не дарма ж його так називають. Я інтроверт за своєю природою, і відкриваюсь у своїх піснях і на сцені. Коли у тебе по п'ять концертів в тиждень, часто буває емоційна виснаженість, тому я намагаюся знаходити час для самого себе, щоб не втрачати зв'язок з внутрішнім світом, та й щоб накопичити енергію для наступного виходу на сцену.

- Дружба для мене - це особливий космічний зв'язок з людиною, яку, можливо, я вже знав в минулому житті. Я щасливий, що у мене є близькі мені люди, яких я вже можу назвати сім'єю. Що стосується дружби в шоу-бізнесі - ти ніколи не знаєш, що криється за широкою посмішкою.

- Для мене особисто шоу-бізнес - це можливість ділитися з людьми тим, що я роблю. Від всього іншого, чим славиться шоу-бізнес, я стою осторонь.

Конкуренція існує між тими, для кого творчість - це бізнес. Люди, які створюють, завжди індивідуальні і на своєму місці.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери