русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Музичні новинки серпня

Музичні новинки серпня
2 вересня 2019 г.
Новий альбом Lana Del Rey, яскраве повернення Tool, прем'єра від Cigarettes After Sex, запальний кліп Alina Pash – це далеко не все, чим потішив нас останній місяць літа.
Серед усього музичного ми обрали 10 прем'єр серпня, які вважаємо гідними вашої уваги. Вмикайте голосніше та насолоджуйтесь!
Альбом місяця Lana Del Rey – Norman F**king Rockwell
"Norman F**king Rockwell" – це шостий студійний альбом співачки Лани Дель Рей. Перші сингли альбому – "Mariners Apartment Complex" і "Venice Bitch" – презентували ще рік тому, у вересні 2018. А кліпи вже встигли відзняти на такі композиції, як "Doin’ Time", "F**k It I Love You", "The Greatest" та "Venice Bitch".
Читайте також: Музичні новинки липня: 10 пісень та альбомів, які варто почути
У назві альбому використано ім'я культового американського художника Нормана Роквелла, який у своїх роботах часто зображав життя звичайних американців. Співачка пояснює, що така назва альбому – це характеристика сучасної американської мрії. Без політики теж не обійшлось.
Ось де ми (американці, – LifeStyle 24) зараз перебуваємо – ми збираємося летіти на Марс, а наш президент – Трамп,
– відзначила співачка в інтерв'ю Vanity Fair.
Якщо відкинути політичний і соціальний аспект, то можна почути невагоме звучання, фортепіанні балади та меланхолічні пісні, які так личать виконавиці.
Повернення місяця: Tool – Fear Inoculum
Повернення не просто місяця, а перший новий матеріал від лос-анджелеського квартету Tool за цілих 13 років! Очікування, хороше продюсування та майстерність музикантів зробили з альбому "Fear Inoculum" справжню сенсацію.
Перші рядки чартів (альбом обійшов нову роботу поп-королеви США Тейлор Свіфт та вже згадуваний альбом Лани Дель Рей) і захоплені відгуки критиків – майже всі заговорили про це ефектне повернення.
Читайте також: Музичні новинки травня: 10 пісень та альбомів, які варто почути Музичні новинки травня: 10 пісень та альбомів, які варто почути
До альбому увійшло 10 пісень, але його тривалість – майже півтори години. Все тому, що деякі треки тривають більше 10 (а то й 15) хвилин, зокрема "Fear Inoculum", "Pneuma" та "7empest".
Кліп місяця: Alina Pash – Slukhay
Українська співачка Alina Pash презентували кліп на композицію "Slukhay" із її альбому "PINTEA: GORY". Головна особливість кліпу – це те, що він майже повністю є імпровізацією.
За словами співачки, зйомки велися в живих декораціях вуличної вечірки Block Party без жодної підготовки чи сценарію. Можливо, саме тому весь кліп вийшов таким легким та невагомим, наче ти спостерігаєш просто за веселою репетицією.
Cigarettes After Sex – Heavenly (сингл)
Американський ембієнт-поп-гурт Cigarettes After Sex анонсував вихід свого другого альбому. Відомо, що платівка отримає назву "Cry", а послухати ми її зможемо вже 25 жовтня.
Читайте також: Музичні новинки квітня: 10 пісень та альбомів, які варто почути Музичні новинки квітня: 10 пісень та альбомів, які варто почути
Щоб підігріти інтерес до новинки, музиканти презентували композицію з другого альбому – "Heavenly". Це вже четверта композиція за цей рік, раніше було презентовано "Crush", "Sesame Syrup" і "Neon Moon".

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери