русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Перед весіллям Джастін Бібер відверто розповів про свою депресію

Перед весіллям Джастін Бібер відверто розповів про свою депресію
3 вересня 2019 г.
Поп-співак Джастін Бібер нарешті позбувся депресивного стану та активно готується з Хейлі Болдуін до весілля. Перед церемонією він вирішив пояснити прихильникам, що йому довелось пережити.

На офіційній Instagram-сторінці артист розмістив відповідну заяву, яка вразила відвертістю. 25-річний Джастін Бібер зізнався, що саме слава повпливала на його психологічний стан.

"Я пройшов шлях від 13-річного хлопчика з маленького містечка до всесвітньо відомого артиста. У 18 років я не мав жодних уявлень про життя в реальному світі, однак у мене були мільйони доларів і доступ до всього, чого я хотів. Це не найприємніші обставини для кожного. У 19 років я почав вживати важкі наркотики, став злим, скривдженим і нешанобливо ставився до жінок. Я віддалився від усіх, хто мене любив, і відчував, що ніколи не зможу змінитися", – розповів Джастін Бібер.

В один момент артист зрозумів, що страждає від депресії. Тоді впевнений у собі Джастін Бібер уникав публічних виходів та не покидав свій маєток. Думки про суїцид змусили його звернутись за допомогою до медиків. Однак зустріч із Хейлі Болдуін кардинально змінили його життя.

До 20 років я приймав найгірші рішення, про які ви тільки могли подумати, і пройшов шлях від обожнювання до загальної ненависті і засудження. Мені потрібні були роки, щоб налагодити стосунки з близькими і змінити свої звички. На щастя, Бог благословив мене і нагородив людьми, які люблять мене таким, який я є,
– додав Джастін Бібер.

На завершення співак запевнив, що наразі переживає найкращий період. Майбутнє весілля з моделлю Хейлі Болдуін, яке відбудеться 30 вересня, додало йому відповідальності, терпіння і доброти. Водночас Джастін Бібер звернувся до всіх прихильників, які мають такі ж проблеми з депресією, як і в нього. Артист порадив не здаватися і бути сміливим у визнанні недуги.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери