русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Могилевську після Танців із зірками рознесли за дивну поведінку

Могилевську після Танців із зірками рознесли за дивну поведінку
13 вересня 2019 г.
Наталю Могилевську розкритикували за проведений нею прямий ефір
Наталя Могилевська - популярна українська співачка і переможниця першого сезону оновлення Танців із зірками разом з глядачем заспівала нові вірші до музики гімну України, а також провела прямий ефір. Шанувальники артистки зовсім не оцінили виступ улюбленої виконавиці і здивувалися її поведінки. Реакція фанатів з'явилася під останнім постом Могилевської на її сторінці в Instagram.
"Коли я дізналася про повернення наших героїв, я зробила незапланованість виступ. І я впевнена, що коли мільйони людей одночасно читають молитву, я вірю, що цей намір стає в мільйони разів сильніше, воно здійснюється. Я зробила молитву за нашу світлу перемогу в прямому ефірі разом з глядачем і заспівала нові вірші до музики гімну України, написала ще в День Незалежності і представила на своєму благодійному концерті для підтримки та реконструкції Національного Ботанічного Саду. Спасибі оркестру телеканалу 1 + 1 за підтримку е ой серцевої імпровізації ", - написала співачка.
Передплатники вважають, що Наташі ще потрібно багато чому навчитися. Вона зовсім не підходить на роль ведучої і дуже їх розчарувала.
Наташа, що вчора з вами було, коли ви вели ефир ??? М'яко кажучи, це все дивно і нерозумно ... Більше не ведіть, просто ви самі себе виставляєте не з кращого боку.
Гімн - до мурашок. Балкон - до жаху. Розумію, ви не професійна ведуча, але ви носите звання народної артистки. Що з Вами відбувалося весь вечір? "Чарівна куля, жаба, га га га".
Ведення інтерв'ю не сподобалося, розчарувала, мови не знаєш, говорити не вмієш, а кінець прекрасний, гімн вдався, без образ.

Могилевскую после Танцев со звездами разнесли за странное поведение и излишний пафосМогилевскую после Танцев со звездами разнесли за странное поведение и излишний пафосМогилевскую после Танцев со звездами разнесли за странное поведение и излишний пафос

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери