русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Залишилось жити кілька днів: що відомо про стан здоров'я Заворотнюк

Залишилось жити кілька днів: що відомо про стан здоров'я Заворотнюк
16 вересня 2019 г.
Російська акторка Анастасія Заворотнюк, найбільш відома за роллю у серіалі "Моя прекрасна няня", потрапила до реанімації. Медики ввели її в медикаментозну кому, однак стан здоров'я відомої росіянки погіршився.

За даними Telegram-каналу Mash, Анастасія Заворотнюк перебуває в одній з московських клінік. Досі медики сподівались, що штучна кома допоможе стабілізувати стан акторки та підготувати її до термінової операції. Однак наразі лікарі вирішили не проводити спеціалізовану терапію, оскільки вона не дає результатів.

Зазначається, що Анастасія Заворотнюк не може дихати самостійно, а медики діагностували в неї запалення легенів та частковий параліч. Всього за добу стан здоров'я акторки різко погіршився: зірка впала у глибоку кому, тому "будь-яке хірургічне втручання може бути небезпечним".

Водночас продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін заявив в коментарі російським ЗМІ: лікарі прогнозують, що Анастасії Заворотнюк залишилось жити всього кілька днів. Саме тому до московської лікарні приїхали її чоловік Петро Чернишов та мама Валентина. Медики не дають жодних прогнозів на одужання Анастасії Заворотнюк, а Разін повідомляє, що почалась остання стадія.

"У Польщі все прискорилося. Все блискавично розвивається, порятунку практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які їй допомагають, запитав, чи можна її навідати? Кажуть, що ні, бо її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася остання стадія – набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі", – заявив Андрій Разін.

Також продюсер додав, що причиною хвороби Анастасії Заворотнюк могла стати процедура з використанням стовбурових клітин. Такий метод омолодження випробувала і Жанна Фріске, яка померла від раку у 2015 році. Як і Завортнюк, вона почала боротись із недугою після народження дитини.

Пам'ятаю, ще років 15 тому вона мені говорила: "Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя, за нею майбутнє". Тоді це було модно, багато артистів, зокрема, і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими,
– додав Андрій Разін.

Що сталось із Анастасією Заворотнюк?

Ще на початку серпня 2019 року російські ЗМІ повідомляли, що Анастасія Заворотнюк має рак мозку. За неофіційними даними, про недугу акторка довідалась після народження доньки Міли, у жовтні 2018 року. Розголошувати цю інформацію та деталі лікування вона не захотіла.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери