русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Театр танцю «Форсайт» знову вразив глядачів новими постановками

Театр танцю  «Форсайт» знову вразив глядачів новими постановками
18 жовтня 2019 г.
Театр танцю «Foresight» знову на висоті! У столиці з аншлагом пройшов концерт одного з найбільш гастролюючих танцювальних колективів України - «Форсайт». Цього вечора під одним дахом зібралися прихильники колективу, колеги, друзі та журналісти. Режисером свята стали хореограф-постановник і художній керівник театру танцю Олександр Лещенко та його дружина, творчий партнер і засновник колективу — Ліна Верес.

Підтримати «Форсайт» прийшли: прима українського шоу-бізнесу Ірина Білик, співак Віталій Козловський, продюсери Сергій Перман і Яна Прядко, телеведучі Соломія Вітвіцька й Марія Орлова, співачка Софія Єгорова, ілюзіоніст Сергій Савка, продюсери Павло Шилько і Михайло Ясинський, співачка Ольга Нека, телеведучий В'ячеслав Соломка та інші.


Солісти колективу «Foresight», як господарі, вечора, зустрічали своїх гостей у залі, підігріваючи цікавість глядачів до майбутнього виступу. Танцівники були одягнені у стилізовані костюми, в яких засвітилися на афіші.


«Форсайт» не був би «Форсайт», якби не здивував публіку з першої хвилини шоу! Вечір відкрив дует комедійних артистів з номером «Прима й Фагот», які добряче розвеселили глядачів комедійними балетними сценками. Навряд чи глядачі готувалися сміятися, коли прийшли на виступ балету. Але, театр танцю «Foresight» любить бути непередбачуваним! Одразу після номера, на сцені з’явився Олександр Лещенко та несподівано для глядачів провів міні майстер-клас гарного настрою. Глядачі в один ритм плескали в долоні, тупотіли, повторювали вигуки – все це зарядило аудиторію на потрібний лад.


Вперше Олександр Лещенко презентував широкому загалу інноваційний номер Holographic Dance 360 — ексклюзивний голографічний танець 360 градусів. Номер розповідає про складний і багатогранний світ артиста, який збирається вийти на сцену до глядачів, що очікують на нього. Перформанс вийшов, як і світ артиста: загадковим, експресивним, динамічним. Усі рухи Олександра були чітко синхронізовані з проекціями в 3D кубі. Номер вийшов дуже розважальним та видовищним!


«Ми презентували унікальні голографічні номери на 360°, контент котрий створила компанія Magic Innovations на чолі з Остапом Каракай! Ефект від побаченого у глядачів неймовірний! Словами складно сказати, таке дійство необхідно побачити наживо! Це мультимедіа технології. Це сучасний світ. Це шоу, яке глядачі хочуть бачити зараз», – розповів про інновацію Олександр Лещенко.


Від ніжного виконання співачкою Іриною Пойзен та гітаристом Сергієм Томашевським пісні «Shallow» у центрі залу, біля білого роялю, у глядачів пішли мурахи по шкірі, так романтично і сильно це було. Крім гарної музики та неймовірного вокалу, картину доповнили голографічні ефекти. Вийшло дуже гарно та незвичайно.


У тандемі з Лещенком, Ліна Верес все продумала до дрібниць, аби вечір був ідеальним. Яскраві номери шоу, котрі слідували один за одним, на одному диханні, ще більше посилили враження публіки. Зал не припиняв аплодувати ані на хвилину. Глядачі затамували подих під час номера дуету артистів циркового мистецтва «Paradise», які прикрасили творчий вечір «Foresight». Артисти поєдналися в єдине ціле у своєму танці та здивували трюками.


Згодом вся увага зі сцени перейшла на центр глядацького залу, де стояв рояль. На ньому з'явився легендарний степіст Володимир Шпудейко, а за роялем був віртуозний музикант Андрій Соловйов. Шпудейко так відбивав степ на кришці роялю, що здавалося останній зараз спалахне! Гості теж мали можливість брати участь в його номері — повторюючи ритм плескати у долоні. Степіст викликав бурю емоцій у присутніх, адже такого масштабу шоу вони ще не бачили!


На фінальний номер артисти «Foresight» вийшли у властивій їм манері — в яскравому танці, після чого Олександр Лещенко організував великий танцювальний майстер-клас, в якому брали участь абсолютно всі глядачі. Це стало яскравим, незабутнім фіналом, в стилі театру танцю «Форсайт»!


«Нам вже 13 років. Ми дуже раді творити весь цей час і творити разом з вами! Це неймовірна цифра. Чесно скажу, я дуже пишаюся, що нам 13 років і багато танцюристів, які з нами довгий час. Ми одна величезна команда, яка робить "удар" в одну точку і ми хочемо далі й далі розвиватися. Дякую всім нашим глядачам! Шоу вийшло несподіваним. Ось більшість людей, коли чує балет, або театру танцю, відразу думає, що будуть годувати танцями й тільки. Але не в нашому випадку. Ми дуже різнопланові. А чого тільки варті наші танцівники! Вони основа всього! Кожен з них унікальна особистість і на сцені, і в житті! За кожним цікаво спостерігати. Я на них дивлюся і розумію, що вони на своєму місці! І вони, не побоюся цього слова — зірки! Вони виблискують яскравіше, ніж поп-зірки. І так щедро діляться емоціями та енергією зі сцени. Глядач це відчуває фізично! До них не можна залишитися байдужим! Вони кращі!», - сказав наприкінці вечора Олександр Лещенко і запросив на сцену Ліну Верес, засновника театру танцю «Форсайт», режисера і креативного директора.


«Наше шоу, присвячене 13-ти річчю Театру Танцю «Форсайт» відбулося так, як ми це планували! За відгуками глядачів чуємо, що вистачило всього! І стильного танцю, і потужного вокалу, і оригінальних голограмних спецефектів, і гумору, і музики, і трюків! Важливий для нас показник, коли глядачам хочеться ще і ще, а не коли вони рахують хвилини до кінця шоу. Ми дуже вдячні за професіоналізм нашим артистам! Завдяки їм наш гала-концерт відбувся таким різноплановим і таким унікальним! Тому, що вони всі унікальні.

Я дуже вдячна кожному за те, що ви так голосно аплодуєте! Це так надихає! Спасибі вам, за ваші очі, що так сяють! Це має для нас велике значення!», - подякувала глядачам і артистам театру танцю «Foresight» Ліна Верес.


Повітряні шпагати, безліч сальто, яскраві костюми й емоційні солісти — все це є «Foresight», який ми знаємо і дуже любимо! Публіка ще довго не хотіла відпускати «Форсайт» зі сцени — всім хотілося подякувати та сфотографуватися на пам'ять. Глядачі осипали танцівників букетами квітів та гучними оваціями.


«Форсайт» подарували своїм глядачам справжнє свято танцю! Адже, як не крути, основа колективу — танець. Їх мова — це пластика. Всі номери — різностильова феєрія! Від пристрасного танго до запального свінгу, але все в одній стилістичної концепції. «Foresight» впровадили у своє шоу й інші жанри сценічного мистецтва, тому, що вони більше, ніж просто танцювальний колектив. «Foresight» дякує кожному за те, що були в цей вечір з ними!

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери