русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Російська гастролерка Таїсія Повалій не виступить у Києві

Російська гастролерка Таїсія Повалій не виступить у Києві
18 жовтня 2019 г.
Українська співачка Таїсія Повалій, яка раніше була у складі "Партії регіонів" та після подій 2014 року виступає в Росії, оголосила про скасування концерту в столичному Палаці спорту.

Відповідну заяву Таїсія Повалій розмістила на офіційній інстаграм-сторінці. Виступ російська гастролерка планувала на 10 грудня 2019 року. Концерт, згідно з офіційними даними, мав пройти у столичному Палаці спорту. У зверненні до прихильників Таїсія Повалій зізналась, що очікувала на чудо, якого таки не сталось.

Скажу чесно, шалено хотілося дива! Адже це так важливо для мене!.. Ювілейний концерт цього року не відбудеться. Це, з одного боку, мене засмучує, а з іншого – я розумію, що потрібно ще час, а це значить, що мені знову доведеться не старіти!
– написала Таїсія Повалій.

Як відомо, Таїсія Повалій ще наприкінці липня 2019 року оголосила, що планує виступити у Києві. Однак представники палацу "Україна" зізнались, що не мають укладеної домовленості з артисткою. У коментарі ТСН вони додали, що співачка та її чоловік повинні були дати відповідь на низку запитань, зокрема, де живуть, чи підтримують вони українських військових та яке в них ставлення до анексії Криму. На це Таїсія Повалій досить різко відреагувала у мережі.

Задовбала суцільна брехня навколо моєї персони! Відповідаю ще раз! У Криму не була! Кримчан з Днем Росії не вітала!.. На гастролі не "втікаю'', а виїжджаю! Жоден закон України я не порушувала! І не розумію, чому мені, громадянці України, Народній артистці України, не можна співати на Батьківщині?
– заявила Таїсія Повалій.

Таїсія Повалій наразі дає свої концерти хіба у Росії, зокрема, у Кремлі, і переконує, що її там дуже цінують. Щодо політичної кар'єри та позиції, то у 2012 році вона зайняла друге місце в партійному списку "Партії регіонів". У Верховній Раді Таїсія Повалій стала членкинею Комітету з питань культури і духовності.

У вересні 2014 року артистка з депутатами групи "За мир та стабільність" відвідала Держдуму Росії. Після цього чимало політиків назвало таку поїздку "неповагою до України", а в МВС відкрили кримінальне провадження за статтею про посягання на територіальну цілісність України. Після Революції Гідності Таїсія Повалій завершила політичну кар'єру та активно виступала у Росії.


УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери