русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Надія Мейхер розповіла, ким мріяла стати в дитинстві

Надія Мейхер розповіла, ким мріяла стати в дитинстві
18 жовтня 2019 г.
Телеведуча та співачка Надія Мейхер змагалася проти 10-річної гуру народного танцю Ксенії Литвар на проекті "Діти проти зірок " Нового каналу.

За лаштунками проекту Gazeta.ua поспілкувалась із Надією Мейхер про дитячі мрії співачки, таланти сина й доньок.

На шоу ви змагаєтеся в народних танцях. А чим ще захоплювалися в дитинстві?

Подобалось в'язати. Також захоплювалась поезією. Любила вірші Олександра Блока. Я багато читала, обожнювала літературу. Полюбляла шити. В моєї мами була швейна машинка, я знаходила якість відрізки тканини і щось моделювала. Тривалий час мала театральне хобі, розігрувала різні сценки. Виходив такий собі акторський гурток на дому.

Якби вам знову запропонували змагатися з дітьми в подібному шоу, які ще таланти ви б хотіли показати?

Будь-який конкурс з української літератури. Просто я була відмінницею з цього предмету, і він мені дуже подобався. Мене ставили в приклад однокласникам, як потрібно розповідати вірші рідною мовою. Із задоволенням проявила б себе в цьому напрямку.

Ким ви мріяли стати в дитинстві?

Я була мрійницею. Коли мені було рочків зо два, мене бабуся водила з собою на ферму. Я їй говорила, що хотіла б там працювати. Потім я мріяла бути швачкою, бабусина рідна сестра шила мені сукенки, хотілося робити так само. Певний час моя мама працювала продавцем, тому спробувала себе в торгівлі. Мені дуже сподобалося. Любила рахувати гроші, давати здачу. Мама навчила мене лічити на старій дерев'яній рахівниці. Потім я мріяла бути актрисою, співачкою, балериною. Хотіла стати письменницею, адже рано почала придумувати різні історії.

Які таланти ваші діти могли б показати?

У моїх дітей чимало талантів. Марійка могла б спокійно позмагатися в боротьбі. Професійно вона цим не займається, але донька дуже сильна – як духом, так і фізично. Анюта, однозначно, в танцях чи акторських етюдах, у математиці могла б спокійно змагатися. Ігор – в англійській та французькій мовах, математиці, запам'ятовуванні чисел, комп'ютерній термінології, грі на рівновагу.

Хто з дітей на шоу вразив вас найбільше?

Вразили всі дітки: вони були амбітні, хотіли виграти і горіли перемогою, раділи своїм успіхам. Кожен запам'ятався по-своєму, всі були гідними суперниками.

Програму "Діти проти зірок" транслюють щосереди о 19:00 на Новому каналі.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери