русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Джамала навчатиме вокалу своїх підписників

Джамала навчатиме вокалу своїх підписників
8 травня 2020 г.
У п'ятницю, 8 травня, об 11:00, співачка 36-річна Джамала дасть онлайн-уроки вокалу всім охочим у прямому ефірі.

Захід зірка анонсувала у Іnstagram.

Виконавиця уточнила, що запрошення стосується людей, які вже займаються вокалом або хочуть пов'язати життя зі співом.

Допис супроводила світлинами, де позує ошатно вдягнена в молочну сукню з прикрашеними обшитими чорним кантом рюшами декоративними прорізами на плечах. На зап'ястях - золоті масивні браслети, і перстень у тон на пальці.

Джа поділилася з підписниками спогадами, як проходило її навчання музики.

"Коли я вчилася в консерваторії, урок з моєї спеціальності, вокалу, був на 8 ранку. Це не означало, що для мене він почнеться о 8. Просто до цього часу потрібно було бути в класі, слухати своїх одногрупників та чекати на свою чергу. Мені здавалося, що це повне безумство, знущання над дітьми та інше. Потім вже я дізналася, що це поширена практика в багатьох музичних вузах світу. Сенс у тому, що в класі 15 і більше осіб, кожен приходив з одними й тими ж вокальними проблемами. Поки до тебе доходила черга, ти вже розумів свої помилки. Педагог поправить тебе багато разів. І з одного разу, а може, з двадцятого або тридцятого, ти не зрозумієш своїх помилок, заспівати ідеально не вийде. На практичних прикладах запам'ятовується краще", - поділилася співачка.

Співачка провела аналогії навчання вокалу з грою на гітарі та з заняттями балетом. Уміння приходить через мозолі, стерті пальці, біль, розтягнення зв'язок. Важлива постійна практика.

"Я не співатиму! Співатимете ви! Так! Будемо розбирати саме ваші помилки. Я буду підключати до прямого ефіру того, хто поставив запитання. І вже на його прикладі в режимі онлайн ми розберемо складнощі та технічні проблеми, з якими стикаються вокалісти. Ефір буде недовгим. Дуже прошу, щоб заощадити час, заздалегідь визначитися з запитанням. Запитання - людина підключається - ми розбираємо - йдемо далі", - написала зірка.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери