русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Гостей онлайн-вечорниць Олег Скрипка пригощав власною маркою вина

Гостей онлайн-вечорниць Олег Скрипка пригощав власною маркою вина
15 травня 2020 г.
У київському Концерт Холі VV22 відбувся благодійний концерт ОНЛАЙН VECHORNYTSI / МАЇВКИ – ГАЇВКИ.

Організатори збирали кошти для людей старшого віку через Благодійний фонд "Життєлюб". Онлайн-квиток коштував 100 грн.

"Вшануємо всіх вояків, що воювали і проливали кров за Україну. У нас анонсовано багато гостей. Гості приходять і живцем співають. Велкам ту онлайн-вечорниці", - почав вечір господар Олег Скрипка.

Другим виступив лідер гурту "Мандри" Фома.

"Приємно, що є багато людей, які дивляться нас у всьому світі. Я скучаю за морем, тому перша пісня присвячується Одесі та побратиму міста іспанській Валенсії. "Шаланди повні контрабанди" до вашої уваги.

Учасники онлайн-вечорниць повинні були підготувати 4 позиції вина, щоб куштувати його протягом вечора.

- Хто не приготував - ковтайте слинку, - зазначив Олег Скрипка. - Перша позиція – це рожеве сухе бессарабське вино - "Джовин Ре". – Фома, я знаю, що Ви багато подорожуєте з гуртом. Чи нема відчуття, що зараз у клітці в зв'язку із коронавірусом?

- Ми справді багато подорожували, як і кожні музиканти. Легше назвати, де ми не були, ніж були. Це точно, в Японії, Китаї, Австралії та Новій Зеландії. Завдяки формату твого заходу нас бачить багато країн. До того ж куштуємо смачне українське вино.

Третій учасник вечора – фронтмен гурту "Без обмежень" Сергій Тачинець.

- Багато хто знає, що Сергій із Закарпаття. Я обожнюю цей регіон, - продовжує Скрипка. - Поважаю херсонські, миколаївські, одеські вина, але на Закарпатті вони найкращі. Пропоную вашій увазі авторське вино Олега Скрипки "Країна мрій" вироблене на закарпатській виноробні Шато Чізай. Розе, сорт винограду піно нуар.

Вашому гурту 21 рік. Певний час був у андеграунді. Зараз у вас стався ренесанс я так розумію? - звертається до лідера "Без обмежень" - Якось ти розповідав, що пишеш пісні на кухні вночі. Чи змінилась схема творчості для тебе?

- Ми, як гарне вино – повинні були вистоятись. За карантин написали 4 пісні. Справді, на кухні увечері, переважно з червоним сухим. Дві з них уже записані в студії. Ми готуємо альбом наступного року. Планували цим займатись пізніше, але зараз так склались обставини, що є на це час. Нічого не змінюється у цьому плані, окрім якості.

Фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо – четвертий учасник вечора. Виконав пісні "Твоя порядність така спокуслива" та "Не моя".

- Іване, я для тебе приготував вино червоне, яке в 2019 році взяло золоту медаль в Україні. Це молдовське вино. Купаж каберне савіньйон мерло. Це найкращі сорти винограду для червоних вин. Ваш гурт тут наймолодший з усіх, - вітає колегу Олег Скрипка.

19 травня Kozak System святкуватиме 8 років. Також робитимуть онлайн-вечірку.

- У травні ми святкуємо багато свят. По-перше, хочу розповісти чому Маївки-Гаївки. Була така антична богиня родючості Майя. На нашій території у дохристиянські часи був поширений її культ. Це свято об'єднує всі індоєвропейські народи від кельтів до індусів. Хочу зазначити, що 1 травня - не радянське свято. Об'єднує всю Європу. Воно почалося в США на зорі капіталізму. В Україні ми святкували його з 1919 року, ще до Радянського Союзу. 9 травня народився американський музикант Біллі Джоел. Також цього дня 1917 року в УНР святкували день українського козацького війська.

Останнім гостем вечора став кобзар Тарас Компаніченко.

На завершення Олег Скрипка, Сергій Точинець, Сергій Фоменко, Іван Леньо і Тарас Компаніченко заспівали стрілецьку "Йде січове військо", гімн Організації Українських Націоналістів "Зродились ми" та "Многая літа".

У фіналі Олег Скрипка, вбраний у чорно-червону вишиванку, виконав "Два кольори".

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери