русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Макс Барських для нового кліпу провів міжнародний кастинг

Макс Барських для нового кліпу провів міжнародний кастинг
18 травня 2020 г.
Макса Барських випустив кліп "По секрету". Трек, на який створено відеороботу, увійде до майбутнього альбому "1990". Це 4 трек з 6 повноформатного альбому Барських "1990".

Основний меседж у пісні Барських - це визнання жіночої краси, як найвищої сили природи.

"Піснею і кліпом мені хотілося створити портрет сучасної жінки, підкреслити його багатогранність, різнохарактерність: від юної спокусливою Лоліти до яскравої фурії", - розповідає Макс.

Щоб екранізувати ідею, команда артиста вирушила до Лос-Анджелесу. За місяць до початку зйомок Барських оголосив міжнародний кастинг, в рамках якого понад 100 дівчат-моделей з різних країн боролися за місце в кліпі.

"Ми шукали не просто модельну зовнішність, нам був цікавий характер жінки. Я спочатку задумав відео в стилі знаменитих кліпів Джорджа Майкла з топ моделями 90-х. Саме з цієї причини ми запросили Анну Богдан - нашу музу і близьку душу, а також дуже талановитого режисера до со-створенню збірного відео образу", - розповів Алан Бадоєв.

Завдяки неповторному авторському почерку і вмінню точно відчути красу моменту, кліп вийшов чуттєвим і з шиком.

"Нас трьох об'єднує те, що ми з надихаємося енергією один одного. Ми відчуваємо схожі моменти і дивимося на світ через лінзу якоїсь паралельної романтичної реальності. Крізь призму цього відео я хотіла передати образи абсолютно різної і божевільної за своєю природою жінки, якими суперечливими і передбачуваними, різними і в той же час схожими ми можемо бути. Захід, дівчата і якась свобода, пошук тієї самої єдиної, пошук того самого почуття... І Макс немов гість, який зійшов з кадру 90-х. Це моя улюблена епоха в стилістиці кліпів", - розповіла Анна Богдан.

Робота над створенням відео проходила в режимі онлайн між Києвом і Лос-Анджелесом. Знімальний процес зайняв 4 доби. Технічною особливістю кліпу є той факт, що весь матеріал відзнятий на вінтажну кінокамеру 8 mm.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери