русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Настя Каменських розповіла, які 3 країни змінили її життя

Настя Каменських розповіла, які 3 країни змінили її життя
26 травня 2020 г.
Популярна українська співачка Настя Каменських на карантині знаходить час не лише для домашніх фотосесій, порад та онлайн тренувань. Нещодавно виконавиця випустила кліп "Воспоминания", який наповнений кадрами з подорожей та найкращих життєвих моментів.

У новій відеороботі Настя Каменських створила своєрідний колаж спогадів з найбільш знакових поїздок у своєму житті. На кадрах вона досить часто постає зі своїм коханим Потапом. В коментарі LifeStyle 24 зірка розповіла, що ідея створити зворушливу композицію їй прийшла під час перегляду фотографій на телефоні, повідомляє 24 канал.

Романтична відеоробота спогадів неабияк сподобалася прихильникам, тож за декілька днів кліп зібрав майже 2 мільйони переглядів. Настя Каменських часто подорожує та відкриває для себе нові країни. Так, в ексклюзивному коментарі для РБК-Україна, виконавиця розповіла про 3 країни, які назавжди змінили її життя та світогляд.

Італія

Відомо, що Настя Каменських в дитинстві росла в Неаполі, тож саме з Італією її пов’язують чудові спогади та особливий зв’язок. Співачка згадувала в одному зі своїх інтерв’ю, що тамтешні жителі сприймали її за італійку, тож, аби довести, що вона українка, їй доводилося переходити на українську чи російську мову.

"Мені дуже близький темперамент італійців, їх любов до життя, відкритість, щирість. Мене досі дивує те, що з кожним візитом в Італію, ця країна відкривається абсолютно по-новому. У ній є місце для будь-якого настрою: хочете романтику – Флоренція, Венеція для вас; доторкнутися до давньої історії та відчути дух часу – ласкаво просимо в Рим; любите ніжитися на пляжі – їдьте в Позітано, де різнокольорові будиночки на схилах гір створюють райдужний контраст з бірюзою моря. Це країна приємних контрастів з неймовірною історією і надзвичайно життєрадісними людьми, і яке ж було щастя рости і пізнавати світ саме там", – зазначила співачка.

США

З Америкою Настю Каменських пов'язує дуже багато знакових подій у її житті. Саме у США її запросили презентувати свій перший англо-іспаномовний трек Peligroso, який потрапив у авторитетний музичний чарт Billboard.

Мексика

Відомо, що батьки Насті Каменських – музиканти. Тож коли артистка ще була маленькою, вони гастролювали по всьому світу і в одному зі своїх турів зупинилися в Мексиці.

Я з цікавістю розглядала звідти їхні фотографії, а коли вони збиралися з друзями, то завжди співали місцеві пісні іспанською мовою. Улюбленою моєю була, до речі, Cucurrucucu Paloma. І завжди мені дуже хотілося потрапити на ті вулиці з батьківських фотографій,
– згадала виконавиця.

Саме в Мексику співачку запросили після успіху Peligroso презентувати свій новий трек Elefante. За її словами треба не переставати мріяти і тоді все неодмінно вийде.


FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери