русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Катерина Кухар очолила Хореграфічне училище

Катерина Кухар очолила Хореграфічне училище
20 липня 2020 г.

"Коли проходиш коридорами хореографічного училища, серце стискається, адже ж у цих стінах маленькі ніжні створіння повинні пізнавати світ прекрасного". Про це написала прима-балерина Катерина Кухар в соцмережах. Нещодавно її призначили в.о. директора Київського державного хореографічного училища. Вона випускниця цього училища, яке закінчила екстерном і з відзнакою. Нині буде передавати свій досвід підростаючому поколінню. Катерина описала стан справ на своїй Instagram сторінці, а також показала на відео, за якою партою сиділа.

"Друзі, зовсім недавно ви вітали мене з вступом на нову посаду, а сьогодні, занурившись в ситуацію зсередини, хочу показати вам реальний стан справ.", - звернулася прима до фоловерів. - Знаю, що деякі з вас, напевно, бачили, як виглядають подібні навчальні заклади в інших країнах і яскраво разом зі мною відчують цей контраст.

Експлуатовані ресурси виснажені! Похмурі коридори з успіхом можна використовувати для зйомки фільмів "Сталкер". Розбиті двері і вікна. Меблі, які закуповували три десятиліття тому. Коли проходиш цими коридорами, серце стискається, але ж в цих стінах маленькі ніжні створіння повинні пізнавати світ прекрасного.

І якщо ви знайомі з теорією розбитих вікон - то ви розумієте, що успіх і перспективи залежать у тому числі від елементарного порядку і навколишнього середовища.

Але, незважаючи на всю похмурість училища, професіонали своєї справи продовжують успішно передавати свої знання підростаючому поколінню. Тому що досвід педагогів не занепадає, а тільки примножується! На відміну від матеріальної бази, яка руйнується дуже швидко!

Для мене Київське державне хореографічне училище - це храм балетного мистецтва, де готують одних з кращих професіоналів своєї справи, які потім танцюють в кращих театрах світу і отримують всесвітнє визнання і славу.

Подібні установи тримаються за рахунок ідейних і закоханих у свою справу людей. Але одного ентузіазму і любові мало! Як квітка не може рости без води і сонця, так і наші діти потребують гідних умов для розвитку та навчання! Для їх цвітіння в майбутньому! І не потрібно говорити: "на наш вік вистачить"! Уже не вистачає! Розвиток - це постійний процес і праця ", - зазначила балерина.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери