русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Від раку помер Діма Маніфест – режисер кліпів Кароль і Полякової

Від раку помер Діма Маніфест – режисер кліпів Кароль і Полякової
15 жовтня 2020 г.
Молодий український режисер Діма Маніфест помер від раку. Його не стало 13 жовтня. Він прославився роботою з зірками першого ешелону українського шоу-бізнесу. Артисти відреагували на втрату.

Режисер і кліпмейкер Діма Маніфест помер від онкологічного захворювання. Навіть попри пухлину він працював до останнього та створював фантастичні відео для вітчизняних зірок. Про його смерть розповіли знаменитості в інстаграмі, зокрема телеведучий і продюсер Юрій Горбунов.

Реакція зірок на смерть Діми Маніфеста від раку

Шоумен розповів, що Діма Маніфест був режисером українського серіалу "Великі Вуйки". За його словами, він комфортно почувався з камерою в руках, а без неї його важко було уявити на знімальному майданчику. Горбунов зізнався, що хлопець в старості хотів написати книжку, однак мрію втілити не вдасться.

Спочивай з миром, друже! Ти стільки ще не зробив,
– написав Юрій Горбунов.

Співачка Аліна Гросу, яка активно будує кар'єру в Росії, також працювала з Дімою Маніфестом. Саме він виступив режисером її останнього кліпу на пісню "Голый король". Вона показала фото з покійним кліпмейкером і висловила свої співчуття від втрати.


"Локомотив, генератор нереально крутих ідей, вічний двигун. Дуже-дуже хороша, сонячна, добра людина… Ти міг стільки всього ще зробити, стільки посмішок ще нам подарувати. Серце розривається. Спочивай з миром", – написала артистка.

Репер Yarmak також співпрацював з Дімою Маніфестом.

"Ти був великим трудягою, навіть попри пухлину ти все одно не здавався і працював далі! Сюжет твоєму житті закінчився занадто рано, красивих тобі кадрів з неба, брате", – написав виконавець.

Артистка Світлана Тарабарова показала архівні фото зі зйомок кліпів на пісні "Добре з тобою", "Маніфест" і "Мені казково". Саме ці відомі роботи зірці допомагав створювати Діма Маніфест.

FM-TV


УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери