Відома українська співачка та героїня "Холостячки" Злата Огнєвіч продовжує ділитися своїми вподобаннями перед початком другого сезону шоу. Найперше вона розповіла, що не шукає ідеального чоловіка. Навпаки, зірці важливо, щоб у її обранця була жага до життя.

Якого чоловіка шукає Злата Огнєвіч

Виконавиця поділилась, що їй подобаються чоловіки, які ведуть активний спосіб життя та люблять подорожі. Також зірці імпонують інтелектуали з почуттям гумору. Злата Огнєвіч розповіла і про те, що не подобається в чоловіках.

Мені не подобаються самозакохані чоловіки. Ось цю рису характеру (я назвала б її вадою) я не змогла б прийняти. І якщо він буде вживати якісь наркотики, то це теж мені не близько. Все інше можна прийняти,
– зізналась Злата Огнєвіч.

Співачка додала, що з нею часто не хотіли мати стосунки через популярність та успішність. Тому Огнєвіч важливо, щоб до її кар'єри ставилися з повагою: "Я стикалася з тими моментами, коли мій хлопець просто сказав мені: "Знаєш, я так подумав, ми не зможемо з тобою зустрічатися, бо будуть казати, що це хлопець Злати Огнєвіч!".

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ