На червоній доріжці Венеційського кінофестивалю Бен Аффлек вразив чуйним і ніжним ставленням до Дженніфер Лопес. Тоді як без світла софітів і сотні папараці показав себе справжнім чоловіком, який може заступитися за кохану.

Так, зірка фільму "Остання дуель" стримував нав'язливого фана без маски, який підійшов занадто близько до суперзірки. Очевидно, той хотів зробити селфі, однак Бену Аффлеку не сподобалась його нахабність.

49-річний актор зреагував миттєво, відштовхнувши незнайомця й заступивши Дженніфер Лопес. За кілька секунд у ситуацію втрутився особистий охоронець співачки.

Після всього, що сталось, Дженніфер Лопес і Бен Аффлек взялись за руки й спокійно продовжили крокувати до літака. Ба більше, вони мило перемовлялись і люб'язно попрощались з працівниками аеропорту.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек у Венеції
  • У Венеції голлівудська пара з'явилась у четвер, 9 вересня. Папараці заскочили їх на елітній яхті, коли ті лише прибували на головну кіноподію осені.
  • Наступного дня, 10 вересня, Дженніфер Лопес підтримала коханого на світовій прем'єрі фільму "Остання дуель", продюсером і актором якого виступив Бен Аффлек. Ця поява на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю стала першим світським виходом зірок після возз'єднання.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ