Голлівудські знаменитості Бред Пітт та Анджеліна Джолі розлучилися у 2016 році. Попри це, судова справа щодо опікунства над їхніми дітьми так і не вирішена до кінця. Тепер актори судитимуться знову, але вже через інші суперечності.

Бред Пітт подав до суду на Джолі

Першим позов до суду Люксембурга подав Бред Пітт. Він скаржиться, що Анджеліна Джолі намагається самостійно продати її частку спільної нерухомості, без узгодження з актором.

Йдеться про маєток Шато Міраваль (Chateau Miraval) з виноградниками, що у Франції. Там Бред Пітт виготовляє вино власного бренду. У Шато Міраваль зародилась сім'я зірок – у маєтку Пітт і Джолі одружилися.

Шато Міраваль та виноградники офіційно належать компанії Quimicum. Спершу Бред Пітт мав 60% акцій компанії, а його на той час дружина – 40%. У 2013 році актор віддав 10% Джолі, тож знаменитості стали володіти акціями порівну. Загалом розкішний будинок оцінюється в 164 мільйони доларів.

У чому "провина" Анджеліни

За словами Бреда Пітта, Джолі намагається продати свою частку Шато Міраваль. Однак сам артист має "право першої відмови" – спочатку Анджеліна повинна запропонувати свою частку йому. Якщо ж чоловік відмовиться, то акторка матиме право продавати 50% стороннім.

У документах Бред Пітт заявив, що його колишня дружина хоче отримати вигоду з "неймовірної кількості роботи, часу і грошей", яку він вклав у Шато Міраваль. Бо нібито саме знаменитість займався бізнесом щодо виноградників.

Зазначимо, що з Шато Міраваль пов'язано багато спогадів Бреда Пітта. Коли той крутив роман з німецькою моделлю Ніколь Потуральські, то запросив її провести час у маєтку у Франції, а вона погодилась.

Тоді актор заявив, що йому байдуже на реакцію колишньої дружини стосовно його поїздки з Ніколь у Францію. Він очікував того, що вона буде в шаленстві. Так і сталося – Джолі була "шокована тим, що Бред міг так низько опуститися". Після цього зірка заявила, що не хоче намагатися налагодити стосунки з колишнім чоловіком.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ