русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Ірина Федишин і Роберт Де Ніро: шість зірок, які стали жертвами шахраїв

Ірина Федишин і Роберт Де Ніро: шість зірок, які стали жертвами шахраїв
15 грудня 2021 г.
Співачку Ірину Федишин та чоловіка Віталія Човника "кинули" на гроші. Подружжя стало жертвою аферистів.

Виконавиця шокувала підписників історією в Instagram. Їй із Човником треба було передати посилку з Києва до Тернополя. Для цього пара вирішила скористатися послугами сервісу BlaBlaCar.

"Водій нам підтвердив і сказав, що посилка лише з вокзалу. Віталік поїхав на автовокзал. Чекає. Йому кажуть: "Водій запізнюється. Але за новими правилами ви маєте оплатити через касу поїздку на BlaBlaCar", - поділилася деталями афери співачка.

Невідомий сказав телефоном чоловікові Федишин, що поруч із касою термінал, на якому треба обрати послугу "Поїздка на BlaBlaCar". Віталій зазначив, що в терміналі немає такої послуги. Тоді йому сказали обрати "Поповнення мобільного рахунку" і вказати номер водія. Після оплати номер заблокували.

Федишин розповіла, що їх "кинули" на 200 грн. Хоч сума й незначна, але зіркова пара попередила фанів про таку шахрайську схему.

Gazeta.ua розповідає, кого ще із зірок "розводили" аферисти.

Співачку Наталію Валевську підставили фейковим концертом. В Івано-Франківську хтось призначив її виступ без відома виконавиці та розклеїв афіші в усьому місті. Шанувальники Валевської розкупили квитки. Та коли прийшли на "концерт" - побачили лише зачинені двері.

Голлівудський актор Джонні Депп подавав до суду на керівників компанії The Management Group - Джоела й Роберта Менделів - на початку 2017 року. Тоді зірка звинувачував фірму і привласненні $28 млн через ухилення від сплати податків, махінації та безладне ведення бухгалтерії. Також Депп стверджував, що менеджери брали кредити з високою ставкою від його імені. Вони дійшли мирної угоди лише в липні 2018 року.

Виконавиця й героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч у лютому цьогоріч заявила, що стала жертвою афериста. Від її імені невідомий взяв передоплату за рекламні послуги в розмірі $5 тис. (приблизно 140 тис. грн). Шахрай завдав шкоди не лише репутації Огнєвіч, а і її команди. Про інцидент артистка дізналася лише рік по тому.

"Сильно зла. Мрію, щоб у нашій країні злодіїв карали, як колись в арабських країнах: відрізали кінцівки, залежно від тяжкості злочину. Багато питань до цієї ситуації", - ділилася вона в мережі.

Британський співак і піаніст Елтон Джон подавав позов проти бухгалтерської фірми PricewaterhouseCoopers і свого бізнес-менеджера Ендрю Гейдена. Він стверджував, що компанія не впоралася з керуванням його шляховими фондами, а збитки становили приблизно $29 млн. Суд відхилив його звинувачення. Додатково Джон віддав на судові витрати понад $10 млн.

Американський актор і продюсер Роберт Де Ніро зберігав 50 картин, написаних батьком. Зірка вирішив довірити роботи власнику галереї Лоуренсу Саландеру. Однак артдилер продав усі картини без відома Де Ніро. Витратив гроші, щоб розплатитися із боргами. За це шахрайство Саландера засудили до 18 років ув'язнення.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери