русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Павлік уперше втрутився в конфлікт теперішньої і колишньої дружин

Павлік уперше втрутився в конфлікт теперішньої і колишньої дружин
24 грудня 2021 г.
Артист Віктор Павлік прокоментував скандальну ситуацію, яку створили теперішня й колишня дружини - Катерина Реп'яхова і Лариса Созаєва. Співак уперше за довгий час вирішив втрутитися в конфлікт жінок.

25 листопада Реп'яхова, яка в червні цьогоріч народила Павліку сина, опублікувала допис в Instagram. Вона заявила, що її рекламодавців атакують боти. Концертна директорка артиста підозрює, що до цього причетна екскохана співака - танцівниця Созаєва.

"Мене хочуть знищити. Мене, мою блогерську діяльність, працю, репутацію і всі вкладення в десятки тисяч доларів", - написала Реп'яхова.

Як зазначила дружина співака, у неї "немає ворогів і недоброзичливців".

"За винятком однієї людини, яка не може пробачити мені мої успіхи й відкрито бажає моїй сім'ї все життя проводити на орендованих квартирах. Але не впіймали - не злодій", - зауважила блогерка.

Годину по тому колишня артиста відповіла "нешановній" Реп'яховій і виклала відео на в мережі. Зокрема Созаєва нагадала колишній суперниці, що та відбила в неї чоловіка, "який не хотів іти з родини". Запевнила, що ця "нахабна тварюка" Реп'яхова переслідує її, ревнує чоловіка й не дозволяє йому спілкуватися з ексдружиною. А їй і "діла немає до якихось там ботів".

Павлік вирішив не промовчувати цього разу. Артист опублікував допис, у якому зазначив, що не любить "усі ці сварки".

"Поважаю колишню дружину. Підтримував її завжди. А іноді навіть проти волі моєї теперішньої дружини. Але вкотре бачити образливі слова від колишньої в бік дружини я не маю сил", - написав він.

Чоловік зауважив, що їхні із Созаєвою "дороги розійшлися".

"Я пішов. І я хотів цього. Не шкодую ні про що. Катя мені подарувала друге життя. Я тобі, Лора, віддам усе, що ми нажили. Мені нічого не треба. Головне, будь щасливою", - додав Павлік.

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери