русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Пісня про гусей ввійшла до списку найпопулярніших

Пісня про гусей ввійшла до списку найпопулярніших
13 січня 2022 г.
Понад 17 млн переглядів зібрав кліп на пісню "Гуси" співака 21-річного Антона Вельбоя.

Увійшов у десятку найпопулярніших музичних відео 2021-го в Україні. Також це єдиний україномовний трек у першій сотні за підсумками року. Композиція розповідає про розставання закоханих. У кадрі артист носить на руках гусей і танцює на сіннику.

Антон Вельбой народився в селі Грунь Охтирського району Сумської області в родині сільських музикантів. Закінчив Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю "Режисер естради". Під час навчання працював муляром, аніматором, актором. 2019-го посів третє місце у фіналі 10-го сезону телешоу "X-Фактор". Торік із гуртожитку з'їхав на квартиру — знімає разом із матір'ю, яку перевіз до столиці.

— Надихаюся природою — річкою, лісом, полями, зеленою травою, — каже Антон. — Село — місце сили. Повертаюся туди й готовий творити.

Намагаюся висловлюватися сучасною українською мовою. Слова й музика відображають не тільки мій внут­рішній світ, а культурний код народу. Пісні продумані так, щоб усіх качало й не набридало. Під них починають танцювати. Багато переспівують. Запало в душу, коли шість дідів гуртом завели "Гусей" на якомусь гуцульському весіллі.

"Вельбой — прорив року, — пише редактор онлайн-видання "Слух" Максим Комлєв, 28 років.

— "Гуси" — головний вітчизняний хіт 2021-го. Його співають вуличні музиканти та виконують на весіллях. А сам артист став народною зіркою. Виступив на фестивалі "Атлас Вікенд" і в День Незалежності на стадіоні "Олімпійський", побував у телепроєктах "Світське життя" й "Танці з зірками".

Вельбой — це сільська романтика. Наступна пісня "Вишні" створена за подібною формулою. Латино­американські ритми та кмітливий ліричний текст розповідають сумну історію чи то про нерозділене кохання, чи про розставання, де обов'язково фігурує якийсь символ села".

FM-TV

УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ
ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери