русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Даша Астаф'єва розповідає, як спокусити чоловіка

Даша Астаф'єва розповідає, як спокусити чоловіка
29 листопада 2012 г.
Про Даші Астаф'євій мріють мільйони чоловіків не тільки в Україні, але й по всьому світу. Її називають найсексуальнішою моделлю легендарного журналу для чоловіків останнього десятиліття.

Одним з головних елементів спокушання красуня називає сексуальне жіноча білизна, повідомляє ТСН. Особливе. Даша Астаф'єва - стверджує вона точно знає, чого насправді хоче чоловік.

Зустріч ТСН. Особливе призначає в магазині жіночої білизни. На переконання зірки Playboy - спокусити чоловіка набагато легше, ніж утримати його біля себе. І саме сексуальну білизну, за словами Даші, допоможе коханому забути про існування інших жінок.

"У білизні я віддаю перевагу чорному кольору, тому що я вважаю, це він найсексуальніший, такий відвертий колір", - каже жінка.

Яке вибрати білизну - Даша радиться з ТСН. Особливе. Але на наше зауваження, що спокушати особливого кореспондента початку з заключного етапу - визнає - перед цим є ще кілька. "Будь-який чоловік любить увагу. Як і будь-яка людина. Для того, щоб він міг себе комфортно почувати жінка повинна оточити його увагою ", - переконана Астаф'єва.

Отже. Етап перший. До чоловіки пильно придивитися, зустрітися поглядом і передати імпульс. "Коли ти зустрічаєшся поглядом, ти передаєш інформацію. Це самий початок. Починається все з думки, потім переходить в якесь рішення ", - переконує Даша. В ефективності такого підходу - Астаф'єва впевнена. Адже випробувала його на собі і своїх чоловіках. Але додає - продовжуватися, цей перший, але особливий етап, може кілька місяців.

"Зі своїм першим чоловіком я переглядалася три місяці. Три місяці ми просто дивилися, гіпнотизували. ", - Розповідає співачка. Після того, як очі звикли, Астаф'єва робить наступні кроки. І тут - для кожного чоловіка розробляє індивідуальну програму. В залежності від характеру.

Для деяких, Даша застосовує душевний підхід. "Зараз мені подобаються чоловіки, які дуже близькі мені по духу, які пов'язані з творчістю, які роблять так, як диктує серце", - говорить Даша. Саме після цього в бій йде білизну. І, на переконання Астаф'євої, це зброя приховане.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери