русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Тимофій Нагорний об'єднав всесвітньовідомих спортсменів і артистів у Києві (+ ФОТО)

Тимофій Нагорний об'єднав всесвітньовідомих спортсменів і артистів у Києві (+ ФОТО)
16 вересня 2013 г.
14 вересня 2013 благодійний гала концерт «Жива Планета» об'єднав зірок спорту та естради з усього світу . У шоу взяли участь спортсмени та артисти з Бразилії , Німеччини , Грузії, Канади Китаю, Молдови, Росії, Туреччини, України та Японії.

Серед суботнього меропрітія - грузинський балет Vatan чемпіони світу з брейк дансу з Японії Found Nation , турецькі екстримальні баскетболісти Action Team , спортсмени на акробатичній доріжки з України та Росії , професіонали капоейри Color de Brasil , батутисти Trampo brothers , а також чемпіони світу з екстремальних висотним стрибків у воду з Гонконгу Extreme Diving Team .


Разом зі спортсменами глядачів , які зібралися на Майдані Незалежності , наповнювали позитивними емоціями : виконавиця Stereo Love Мія Мартіна ( Канада ) , німецький артист Рей Хортон і група Movetown , молдавський поп -співак Дан Балан , російська зірка поп -сцени Нюша , а також українські зірки - Джанго та RENATA.

«Я впевнений , що завтра багато маленькі українці попросять своїх батьків записати їх у різні спортивні секції : хтось захоче стати акробатом і гімнастом , хтось - зайнятися брейкдансом , а хтось стрибками у воду» , - прокоментував президент Фонду волонтерів України Тимофій Нагорний. Складно не погодитися , адже захоплюючі подання вразили саму досвідчену публіку.


Перший шквал оплесків зірвали команда баскетболістів з Туреччини Action Team , кидають м'яч у кошик з елементами акробатики , а команда з екстремальних стрибків у воду просто змусили глядачів дивитися на їх шоу затамувавши подих. По-перше , команда демонструвала свої трюки на вулиці притому в темряві , підвищуючи таким чином ризик за рахунок погодних умов і обмеженої видимості.

Висота , з якої стрибали хайдайвери становила від 12 до 25 метрів , в той час як спортсмени повинні були потрапити в маленький шестиметровий басейн всього 2,5 метра в глибину. Для порівняння , на Олімпійських іграх спортсмени стрибають з висоти 10 метрів в басейн глибиною шість метрів. Швидкість , яку розвивають екстремальні дайвери , досягає 96 кілометрів на годину , за рахунок чого виконавець стрибка проводить у повітрі всього дві секунди .

«Вогненний » стрибок став кульмінацією вистави з екстремального дайвінгу. Десятки тисяч глядачів затамували подих , щоб побачити , як безстрашний дайвер пронизав повітря у стрибку в той час , як його тіло буквально палало у вогні.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери