русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Відбулась презентація альбому "Пьяное солнце" співака Alekseev

Відбулась презентація альбому "Пьяное солнце" співака Alekseev
20 травня 2016 г.

В київському концерт-холлі Bel etage відбулась презентація альбому "Пьяное солнце" співака Alekseev. Офіційний релиз платівки відбудеться восени - gazeta.ua

На концерт до молодої зірки прийшли його більш відомі та досвідчені колеги: Ані Лорак з чоловіком, Ірина Білик з Асланом Ахмадовим, Руслан Квінта, Потап, Настя Каменських, Алан Бадоєв, Жанна Бадоєва та інші.

До речі, саме 18 травня Alekseev святкував свій день народження, тому недивно, що на сцені з'явились повітряні кульки від прихильниць та великий торт під пісню Happy Birthday to You. Співак зізнався, що кращим подарунком для нього був концерт і не захотів говорити про матеріальні презенти.

Alekseev почав свій творчий шлях з талант-шоу "Голос країни". На початку вчорашнього концерту присутні почули уривок з ефіру, де співак зізнається, що музика була завжди його захопленням. Музикант на концерті заспівав улюблені кавери, серед яких була пісня Ірини Білик "А я пливу". Співачка під час виконання композиції кинула до ніг Alekseev букет троянд.

"Ми з Асланом не просто прийшли на концерт улюбленого виконавця, а і людини, з якою спілкувались поза сценою. Головне, щоб артист був близьким, любимим і потрібним. Я рада була бачити в залі Потапа, Ані Лорак з чоловіком, Настю Каменських. Дуже хотілося подякувати всім глядачам, які співають пісні Alekseev. Збирай зали, радуй людей. Він співає краще, ніж багато чоловіків в цій країні, тому до вашої уваги, новий секс-символ Нікіта Alekseev.", - говорить Ірина Білик і додає, що не проти подарувати Alekseev ще кілька своїх пісень.

"Я отримав велике задоволення і помітив, що глядачі у залі щиро сприймали. Цікаво, що мало відомий артист, через невеликий проміжок часу завойовує серця. Є речі, які не купиш. Тому в залі була така щира любов і віра в артиста - чесні емоції, які надихають", - коментує концерт чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов.
FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери