русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Тіна Кароль знову стане тренером "Голос.Діти"

Тіна Кароль знову стане тренером "Голос.Діти"
22 серпня 2016 г.
Стало відомо, хто сяде у крісло третього тренера дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3", який стартує на телеканалі "1+1" уже цієї осені. Тренером нового сезону стане українська співачка Тіна Кароль.
Таким чином, в оновлену тренерську панель третього сезону "Голос.Діти" увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK - gazeta.ua
"Цей сезон особливий, тому що цілих два роки не було проекту "Голос.Діти" на каналі "1+1". І зараз ми чуємо зовсім інші голоси, бачимо зовсім інше покоління – покоління вільних. Я щаслива бачити такі таланти і розуміти, що у нас таке співоче та професійне майбутнє. Наші учасники – цей щось неймовірне. Я в захопленні!" - каже тренер "Голос.Діти-3" Тіна Кароль.
Нагадаємо, Тіна Кароль втретє сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту. Підопічний співачки Ромчик Сасанчин став переможцем другого сезону "Голос.Діти", отримавши в якості призу свій перший кліп від "1+1 Продакшн" та пісню "Мамина зірка" від тренера. А пісня "Україна - це ти", в кліпі на яку співачка знялася з учасниками другого сезону проекту, стала неофіційним "дитячим гімном" України і набрала більше 2 мільйонів переглядів в Youtube.
Для співака і продюсера Потапа цей сезон "Голос.Діти" стане другим. А мультиартист і кумир молоді та дітей MONATIK сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту вперше.
Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок "сліпих прослуховувань" третього сезону. Тренери відзначають, що учасники "Голос.Діти-3" - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів. Продюсери розповідають, третій сезон проекту буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції. А шанувальники проекту вже діляться яскравими кадрами зі знімального павільйону з хештегом #голосдіти.
Над проектом працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної.
Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.
Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери