русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

O.Torvald в Києві вперше зіграли новий альбом

O.Torvald в Києві вперше зіграли новий альбом
29 вересня 2016 г.
Група O.Torvald в Києві відіграла нульовий концерт в рамках свого масштабного туру "#Нашілюдівсюді". Це була закрита репетиція майбутніх виступів.

У SENTRUM колектив вперше зіграв повністю новий альбом "# Нашілюдівсюді", а також порадував фанатів прекрасним набором вже улюблених хітів - gazeta.ua

Перед першим концертом в рамках всеукраїнського туру, музиканти дали можливість оцінити виконані наживо нові пісні тільки обраним: своїм друзям і найвідданішим фанатам.

Розігрівав глядачів український гурт Fontaliza, яка буде супроводжувати O.Torvald в турі по Україні.

Серед гостей вечора були ONUKA Наталя Жижченко, Євген Філатов The Maneken,Андрій Шабанов, група "Bahroma", Володимир Шерстюк, бас-гітарист "KozakSystem", Женя Толочний і багато інших.

Не дивлячись на те, що новий альбом колективу відрізняється по звучанню від того матеріалу, який музиканти представляли раніше, вони не зрадили енергетиці і неповторній подачі, яку можна оцінити, тільки побувавши на їх живому виступі.

Автор: Ольга Закревська

Апогеєм концерту став вихід один з шанувальників із залу на сцену. Хлопець попросивЖеню Галича зіграти разом з групою пару хітів. Соліст O.Torvald з радістю і властивим йому гумором погодився "здійснити мрію" фаната. На цьому гості на закінчилися.

На сцені разом з колективом запалив Євген Філатов, який ще більше під кінець розкачав натовп. Яскравим виступом вечора, як і всього, мабуть, майбутнього туру "#Нашілюдівсюді", став дует O.Torvald з білоруським музикантом, саунд продюсером альбому, Кирилом Матюшенко. Пісня "Не меняй меня" увійшла до останнього альбому групи і зробила яскравіше тему хіп-хопу. Платівка вийшла не тільки своєрідним триб'ютом фанатам групи, але і сміливо експериментальним. Зі сцени Галич чесно зізнався, що команда свідомо пішла на ризик.

"Ми ні в одній пісні не збрехали собі і вам. Ми могли записати альбом, який писався і до того і раніше, грати рок-музику для нас кайф, і ми граємо, просто ми хотіли бути більш музичними і у нас це вийшло завдяки нашому другу з Білорусії Кирилу Матюшенко", - сказав музикант.

O.Torvald закінчили грандіозну репетицію на "біс", баладною версією пісні "# Нашілюдівсюді".

Про пісні для нового альбому і який з треків відсилає до хуліганських витівок музикантів, Женя Галич розповів Gazeta.ua.

"Твой Дух - Твое Оружие" стала саундтреком до фільму "Правила бою", в якому Женя Галич зіграв одну з ролей.

"Твой Дух - Твое Оружие" вже була написана під час зйомок фільму. Ми стали придумувати тексти, гітарні рифи. Багато що переробляли, мені постійно щось не подобалося. Звернулися до неймовірного поета Андрія Фріла, він мені допоміг написати текст і на виході у нас вийшла така спільна робота.

"Не меняй меня"

"Білорус Кирило Матюшенко, саундпродюсер альбому, ніколи не займався сольною кар'єрою, це його хобі почитувати хіп-хоп, і коли ми почали записувати, я запропонував зробити трек разом. Він відмовлявся, але я його переконав і в підсумку разом ми допомогли один одному записатися",

"Вирвана"

"Там все зрозуміло, пісня про секс і пристрасті між чоловіком і жінкою, і всі почуття, які ти відчуваєш під час цього, пісня - збірний образ.

"Копи"

"Пісня про молодість, вечірки, багатоповерхівки, спальні райони, коли збирається купа друзів і качають по-повній квартиру, обов'язково з'являються настирливі сусіди, які стукають у стіни. Був такий досвід. Тоді ще міліція теж приїжджала.

Яким буде київський концерт через півтора місяці в Stereo Plaza?

Він буде масштабнішим. Мене дратує, що до київських концертів ми готуємося більш відповідально, ніж завжди, адже це просто туровий концерт. Тому в цьому році він буде звичайним, тільки з більшою кількістю людей.

Нагадаємо, масштабний тур на підтримку нового альбому O.Torvald розпочнеться 29 вересня у Кривому Розі і завершиться 6 листопада в Миколаєві. Група виступить в 22 містах України.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери