русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання Тіни Кароль та Потапа

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання Тіни Кароль та Потапа
30 вересня 2016 г.
Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь розповіла про вбрання Тіни Кароль, Потапа, MONATIK, Каті Осадчої, Юрія Горбунова і учасників дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3".

Як виявилося, команда стилістів під керівництвом Ольги Слонь підготувала більше 150 комплектів одягу для учасників "сліпих прослуховувань", а перукарі витратили понад 80 годин на доповнення образу милими кучерями, локонами і модними косами.

Незмінна телепара ведучих "Голос.Діти" - Юрій Горбунов та Катя Осадча - як завжди слідує модним трендам і останнім тенденціям - gazeta.ua

"Катю Осадчу на "сліпих прослуховуваннях" глядачі побачать у рожевій оксамитовій сукні з об'ємною нижньою спідницею від українського дизайнера NAVRO з колекції "A little chaos". Сукня прикрашена аплікаціями казкових птахів, розшитих машинною і ручною вишивкою. А Юра Горбунов прекрасно виглядає в класичному костюмі з модними зараз укороченими брюками і блакитних кедах", - розповідає Ольга Слонь.

Тіна Кароль за традицією обрала "тотал-лук" від модного будинку Louis Vuitton. Для "сліпих прослуховувань" тренер обрала чорну міні-сукню з розшитими рукавами і ботильйони на високих підборах. Новий тренер "Голос.Діти" MONATIK обрав класичний твідовий костюм з укороченими брюками, який доповнив модним головним убором - шапочкою. Ольга Слонь розповіла, що напередодні зйомок у Потапа був настільки щільний графік, що команді стилістів довелося за параметрами тренера створити манекен, на якого і відшивали костюми. У підсумку готові речі ідеально сіли на Потапа.

Цікаво, що працюючи над образами тренерів і ведучих, стилісти креативили і знаходили нові творчі рішення. Так, на одному з "боїв" Потап з'явиться у худі, на якому будуть зображені тренери "Голос.Діти" в стилі поп-арт.

Ольга Слонь розповідає, що для того, щоб отримати зображення тренерів на виробі, їх фото спочатку обробили в стилі поп-арт, а потім перевели на худі.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери