русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Головне арт-подія року "NEO- CALLIGRAPHY by RAIRYU"

Головне арт-подія року "NEO- CALLIGRAPHY by RAIRYU"
1 грудня 2016 г.
Виставка "NEO-CALLIGRAPHY by RAIRYU" - без сумніву, головна арт-подія року в Україні. Приурочене до року Японії в Україні, цей захід залишило незгладимий слід в серцях усіх відвідали виставку.
Звуки ханга, аромат чаю, картини «Ієрогліф року» - це все злилося в єдину медитативну атмосферу, яка заворожує кожного увійшов в галерею. Пройшовши по колу гості переглядають 21 роботу, кожна з яких, приурочена до знакових подій Японії і світу. Неокалліграфія - мистецтво, в якому автор поєднав фундаментальність і канони японської традиції з самобутньою подачею - артистичною і яскравою.
Голос Райрю запрошує пройти на другий поверх виставки. 20 картин «Котодама - віра в силу слова». Відпустіть думки, і дозвольте картині вибрати вас. Вони не помиляються ... Перша картина, яка сподобалася говорить про те, чого не вистачає для досягнення абсолютного щастя. Вони приносять удачу, любов, успіх. Вони несуть в собі все краще в людському житті. Тут же розташовані японські ляльки Дарума, які уособлюють божество, яке приносить щастя - Бодхідхарму. У ляльок немає рук і ніг, а очі не розфарбовані, вони використовуються в ритуалі загадування бажань. Коли бажання загадане, власник ляльки малює один зіницю, коли бажання виконано - домальовує другий.





І знову голос Райрю запрошує гостей піднятися поверхом вище, щоб познайомитися особисто ... У залі димова завіса, на подіумі автор, він розповідає про важливість сьогоднішнього заходу, про значення картин і про мистецтво неокалліграфіі. У залі інсталяція «Храм і трон», які символізують владу. RAIRYU починає своє шоу, і в перші ж хвилини з-під його руки з'являється картина, написана тушшю - чорне на білому - традиція Японії. У другій роботі, яку художник написав в цей вечір, він продемонстрував безпосередньо саме нове мистецтво неокалліграфіі - барвисте і живе. Потім RAIRYU передає слово продюсеру виставки Іріні Блохіній. Відомий тренер, співачка і телеведуча підтримує рік Японії в Україні.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери