русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Що сталось з минулорічними фіналістами національного відбору Євробачення

Що сталось з минулорічними фіналістами національного відбору Євробачення
23 січня 2017 г.
4 лютого пройде перший прямий ефір національного відбору пісенного конкурсу Євробачення. Вже визначені імена півфіналістів. Gazeta.ua дізналася, як змінилися минулорічні претенденти на право представляти нашу країну в міжнародному конкурсі - gazeta.ua

Sunsay

Минулоріч після перемоги у півфіналі лідера гурту Андрія Запорожця звинуватили в тому, що ця пісня вже звучала на концертах співака. А тому не може бути представлена на Євробаченні. Голова журі нацвідбору Костянтин Меладзе прокоментував, що представлена пісня має англійський текст та абсолютно інше аранжування. Отже пісня Lovemanifest була формально новою. На цю пісню співак зняв кліп, де показав свою 8-річну дочку Соню. Співачка Руслана звинуватила SunSay в недостатньому прояві патріотизму, натякнувши на його концерти в Росії. У відповідь на це артист заявив, що він громадянин України, але при цьому у нього були і є друзі-росіяни. 8 червня музикант заспівав пісню "Вище голови" в ефірі телепередачі " Вечірній Ургант " на російському телеканалі. Наступного дня дав концерт в одному з московських нічних клубів. У цьому році Запорожець записав спільну пісню з Іваном Дорном "Час-міраж" та випустив новий альбом "Вище голови". Планує продовження спільної роботи з американським репером і продюсером Джоном Форте.

Pur:Pur

Влітку гурт виступив на музичному фестивалі "Бандерштат". Вже у цьому році Pur:Pur анонсував концертний тур по містах Росії. Про концерти колектив повідомив на своїй сторінці в Instagram і на офіційному сайті. Pur: Pur виступить в Москві, Санкт-Петербурзі, Кірові та інших російських містах. Лідер групи Наталія Сміріна не приховує, що часто гастролює по Росії. В Україні гур теж виступає. У жовтні зіграли на дні міста Житомира. Брали участь у фестивалях "Пинтя-фест" у Велятині Закарпатської області, Porto Franko Гогольfest в Івано-Франківську та Атласвікенд. Підтримали виступом Харків у боротьбі за звання міста-господаря Євробачення. Випустили новий кліп на пісню "We do Change", з якою пробували свої сили на національному відборі.

The Hardkiss

5 лютого у прямому ефірі ранкової програми "Let's Go! Шоу" Europa Plus Україна Юлія Саніна презентувала трек Helpless, з яким гурт брав участь у національному відборі. Початково гурт розглядав варіант виступати у конкурсі з піснею Doctor Thomases. Відкатали тур по Україні Perfection Tour. 21 і 22 жовтня відбулись великі аншлагові шоу на честь п'ятиріччя гурту у київському клубі Stereo Plaza . Пісню гурту використали у спортивній драмі "Правила бою" режисера Олексія Шапарєва. У 2016 році вокалістка гурту Юлія Саніна стала членом журі і наставником сьомого сезону талант-шоу "X-Фактор" на телеканалі СТБ. Гурт записав нову пісню Closer і презентував її влітку на фестивалі U-Park в Києві. На 2017 планують другу частину туру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фаворита національного відбору Євробачення

Неангели

У гурту з'явився новий кліп "Сережа", який за місяць в мережі зібрав півтора мільйони переглядів. Після кліпу в інтернеті виник флешмоб. Люди співають, танцюють, ведуть автомобіль, зустрічають Новий рік під дану композицію і знімають це на відео. У грудні співачки знялись для для нового календаря від українського журналу XXL. Віка в цьому році розійшлась зі своїм хлопцем Іваном Стрижаковим. А зараз у відпустці на Сейшальских островах з новим коханим.

Brunettes Shoot Blondes

Brunettes Shoot Blondes просто увірвалися в український творчий простір. Хлопці з Кривого Рогу, грають інді-поп. Фішка їхніх кліпів – зйомка одним кадром, айфони, айпади та айпеди за головний інструмент і чиста англійська. В рекламі серії роликів McDonald's, присвяченій конкурсу рецептів бургера звучить їх трек You've Got to. Пісня вийшла в 2010 році, ставши першим релізом гурту.. Спеціально до зйомок музиканти перезаписали партії і випустили трек в новому аранжуванні. Саунд-продюсером останньої версії виступив клавішник BSB Євген Кобзарук. Brunettes Shoot Blondes вже співпрацювали з великими українськими та міжнародними брендами. Музиканти відомі колабораціями з торговою мережею Watsons - пісня You Brroke My Heart, службою доставки "Нова Пошта" - з Nothing at All і Tomorrow, а також з оператором мобільного зв'язку Lifecell, в відео якого прозвучала I Do not Know. Кліп Bittersweet став частиною рекламної кампанії німецького автогіганта Opel.

Прямі ефіри пройдуть паралельно на телеканалах СТБ і UΛ Перший (4, 11, 18 і 25 лютого о 19:00)

СТБ надає фінансову підтримку переможцю Національного відбору на «Євробачення-2017».

Нагадаємо, вперше в українців з'явилася можливість стати учасником грандіозної події і особисто бути присутнім в залі Національного відбору під час виступу конкурсантів. Квитки на півфінали вже в продажу, придбати їх можна за посиланням: https://kiev.karabas.com/eurovision-1- tour

Зйомки пройдуть в столичному Палаці культури КПІ за адресою: пр-т Перемоги, 37.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери