русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Священик Олександр Клименко здобув перемогу на "Голосі"

Священик Олександр Клименко здобув перемогу на "Голосі"
24 квітня 2017 г.
Вчора на телеканалі "1+1" відбувся фінал сьомого сезону "Голосу країни", в рамках якого за звання кращого вокаліста України змагалися Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль.
Олександр Клименко з команди Тіни Кароль вразив глядачів і свого тренера зворушливим виконанням пісні "Чорнобривці".
"Для мене було дуже важливим вкласти духовні знання отця Олександра в його вокал. Я неймовірно вдячна Вам, отче, за простоту виконання", - прокоментувала виступ свого підопічного Тіна Кароль - gazeta.ua
Разом Олександр Клименко і Тіна Кароль виконали пісню "Твої гріхи".
Згідно з результатами глядацького голосування переможцем сьомого сезону "Голосу країни-7" став 33-річний священик і багатодітний батько Олександр Клименко з композицією "Чорнобривці". Переможця в прямому ефірі визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування. Отець Олександр завоював горде звання "голосу країни" і квартиру в Києві, а пісню, тримісячну ротацію на радіо "Хіт ФМ" та кліп віддав суперфіналістці з команди Потапа Інгрет Костенко.
"Я дякую Богові, що протягом цих шести місяців у мене була можливість працювати з талантами, бачити обличчя молодих людей, які підтримували щодня один одного і були єдиним цілим в своєму пориві донести щось глядачам з цієї сцени і поділитися частинкою себе. Я хотів би, щоб всі глядачі мали можливість ще три місяці насолоджуватися творчістю Інгрет, її новим кліпом і піснею на радіо", - сказав переможець.
На сцені Сергій Бабкін зі своєю дружиною і командою презентував новий авторський сингл "Привіт, Бог", Потап з групою "MOZGI" виконав запальний хіт "Атятя", а Тіна Кароль вперше на великій сцені порадувала глядачів піснею "Я не перестану", що стала саундтреком до серіалу "Хороший хлопець".
Також фіналістів прийшли підтримати зірки минулих сезонів проекту Constantine (Костя Дмитрієв) і Христина Соловій. У цей вечір Костя виконав пісню зі свого дебютного альбому "Дороги", а Христина Соловій порадувала глядачів композицією "Хто, як НЕ ти".
Перший раунд фіналу відкрила екс-учасниця гурту "Армія" і підопічна Сергія Бабкіна Віра Кекелія проникливим виконанням хіта "Майже весна" групи "Океан Ельзи".
"Ця пісня повністю відкриває твій внутрішній світ і тебе сьогоднішню. Я пишаюся, що одного разу ти обрала саме мене", - прокоментував Сергій Бабкін.
Разом з тренером Віра здивувала глядачів піснею NICHLAVA "Вставай сонце". Після виступу Сергій зворушливо передав привіт своїм діткам, які дивилися фінал і вболівали за батька.
Анна Кукса з команди Джамали виконала українську народну композицію "Верше мій верше" в новому аранжуванні Андрія Рахманіна і в супроводі віртуоз-оркестру "Kiev Tango Project", з якою раніше Джамала перемогла на конкурсі "Нова Хвиля". Учасниця покинула проект після першого етапу, тому за правилами проекту в дуеті з Джамалою не виступила. В цей хвилюючий вечір учасницю і її тренера підтримувала сестра Джамали, яка спеціально прилетіла зі Стамбула.
Підопічна Потапа Інгрет Костенко також виконала українську народну пісню "Несе Галя воду" в несподіваною ліричної обробці. Пісню дівчина присвятила своєму батькові, військовослужбовцю в зоні АТО, який спеціально на фінал приїхав підтримати доньку. Потап і Інгрет запалили з піснею "Менуети" групи Юркеш та здивували яскравим номером з витонченими балеринами у танцювальному супроводі.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери