русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Ленинград - 20 років на радість! (+ АНОНС)

Ленинград - 20 років на радість! (+ АНОНС)
19 травня 2017 г.
«Ленинград» тримається на трьох принципах - дотепність, одуріння, суспільствознавство.

"Ленинград" - перша група, яка довела: подобатися людям - це не сором, а справжнісіньке щастя. В рамках туру "20 років на радість" цим щастям вони неодмінно поділяться з вами.

«Ленинград» смішний, дикий і точний - поєднання цих якостей робить його практично невразливим для критики: до нього складно підходити з серйозними мірками, і одночасно, неможливо висміяти, тому що група і сама зробить це за тебе. У піснях «Ленинграда» багато чого можна почути, від грубого до дурного, проте в ньому немає і ніколи не було бруду і самовдоволення.





Смисл «Ленинграда» – колись приручені ними і досі утримується настрої, яке сам Шнуров називають есхатологічний захват. «Ленинград» приватизував саме відчуття свята, це і є його торгова марка, акції якої тільки підвищуються. Варто сказати, що це свято витримані абсолютно в російських літературні традицій - це свято маленький, в загальному, людина (що самий виразний образ відображені в кліпі «У Пітері - пити»). Шнурова часто звинувачують в знущанні над людьми, хоча він усього лише переробляє інерцію звичайного тутешнього самоїдства в енергію радості; і його горезвісні ЛаБутети теж, як не парадоксально, вийшли з гоголівської шинелі.







До 2016 року ця публічність досягли таких широти, що «Ленинград» вже почав ставити її в вині. У «Ленинграда» репутація безвідмовної команди, вони традиційно грають скрізь і для всіх, що природним чином викликає роздратування і звинувачення в нерозбірливості.



Тут варто нагадати, що їх виступ - це елементарне породження цензури (оскільки за часув Лужкова ... концерти «Ленинграда» перебували під забороною, а це був самий розквіт група).



Найближчий концерт «Ленинград - 20 років на радість» відбудеться вже 25 травня в місті Кишинів (Молдова)

Купити квитки можна як в Україні так і в Молдові, так і через касу в Інтернеті: www.una.md або www.kassir24.mticket.com.ua

Дата концерту: 25 Травень 2017

Майданчик: CIE Moldexpo

Початок: 19:00


УСІ НОВИНИ УКРАЇНСЬКОЮ ТУТ
ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери