русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Асія Ахат шокувала новим образом

Асія Ахат шокувала новим образом
23 червня 2017 г.
Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат повернувшись днями з Америки, де співачка відзначала свій день народження і дописувала альбом з продюсером Мадонни Умберто Гатікою, Ассія шокувала оточуючих своїм перевтіленням. Коли в новому образі Ассія увійшла до павільйону, де проходили зйомки, вся команда здивувалася - gazeta.ua

"Ми зрозуміли, що перед нами Ассія, тільки коли про це сказав режисер", - зізналися учасники знімальної групи. Навіть найближчі люди співачки, коли вона показала їм фотографії зі зйомок, здивувались і не відразу її впізнали.

На такий експеримент Ассія Ахат пішла заради нового відео на пісню "Переплетает". Надихнули артистку на зміну іміджу одна з найстильніших красунь в фешен-індустрії, британська модель і актриса Кара Делевінь, яку сам Люк Бессон запросив на головну роль у своєму фільмі "Валеріан і місто тисячі планет", і американська співачка албанського походження Рита Ора.

Сюжет кліпу поки тримається в секреті, але режисер відео, відомий зоряний фотограф Соня Плакидюк, для якої ця робота стане дебютом в ролі кліпмейкера, відкрила завісу таємниці:

"Це найефектніший образ, який коли-небудь був у Асії Ахат. До початку зйомок я його подумки приміряла на неї, тому не знепритомніла, коли побачила, чого не скажеш про нашу команду - у багатьох дійсно трапився шок".

Заради нового іміджу хотіли обрізати довге волосся співачки, але стилісти знайшли незвичайний вихід з положення. За словами режисера, якби стояла задача поголити зірку наголо, заради мистецтва зважилися б і на цей сміливий крок.

"Але у нас не було мети епатувати, ми пішли на це з естетичних міркувань, хотіли показати всю глибину цієї роботи. Ассія володіє дуже цікавою зовнішністю, їй йде багато з того, що зараз актуально. Такі зачіски є сучасною світовою тенденцією. Багато зірок вибирають подібні образи, адже вони підкреслюють авангардность. Ассія завжди була авангардним артистом, тяжіла до незвичайних брендів і стилістичних рішень, тому мені здалося, що хто, як не Ассія, зможе оцінити таку метаморфозу. Тим більше, що серед українських артистів ще ніхто подібного не робив ", - сказала Соня Плакидюк.

Відомо, що в відео на пісню "Переплетает" співачка покаже глядачам нову себе. Прем'єра кліпу запланована на середину цього літа.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери