русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Вєрка Сердючка дасть безкоштовний концерт у Києві

Вєрка Сердючка дасть безкоштовний концерт у Києві
27 червня 2017 г.
— Я не хотів брати участь у жодному заході. Але до нас підходять люди посеред вулиці й просять повернутися. Вони хочуть свята. Вирішив зробити світовий прощальний тур. У фіналі концерту я зніму свою зірку і скажу: "Друзі, дякую за цей час, ми закінчуємо свою роботу", — сказав артист 43-річний Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка. 28 червня виступить на музичному фестивалі "Атлас вікенд". У цей день вхід буде безкоштовний. Захід відбудеться на території ВДНГ у Києві - gazeta.ua

Вєрка Сердючка не давала сольних концертів чотири роки. Світовий тур артиста почнеться 2018-го. Виступатиме з інді-поп-гуртом із Полтави "Маунтін бріз".

— Сердючку обрали головною зіркою першого дня фестивалю, щоб прийшло якомога більше людей. Подобається це чи ні, але вона — дуже популярна. Рідко дає концерти. Тим паче безкоштовно. Данилко давно переріс образ Сердючки. Вєрці вже більше 20 років. Вона мала свої злети і падіння. Данилко навіть намагався робити іншу музику, під власним ім'ям — однак не вийшло, — говорить музичний критик Олексій Бондаренко, 24 роки.

Називає п'ятірку українських виконавців, яких варто послухати.

— Гурт "Жадан і Собаки" цього року має небагато фестивальних виступів. Це той випадок, коли слід користатись моментом. Ще є шанс почути один із найкращих гуртів країни — "Воплі Відоплясова". Раніше грали етно-рок, зараз експериментують з електронним та оркестровим звучанням. Одна з найцікавіших молодих команд — столичний гурт "О". Його учасники Ольга Чернишова та Олександр Каспров у своїй творчості поєднують електроніку, соул і фолк. Щоб почути поєднання етносу й електроніки, підіть на "Юко". Співачка Юлія Запорожець із гурту "Юліноза" на цьогорічному відборі до Євробачення хотіла представити пісню українською мовою — "Так далекий мій шлях". Це нестандартна, нова й дуже цікава музика, — розповідає Бондаренко.

Фестиваль триватиме з 28 червня по 2 липня. За п'ять днів на ньому виступлять 200 артистів.

— Цього року приїде гурт "Касабіан". Це одна з найвидатніших британських команд останнього десятиліття. На єдиний в Україні концерт гурту 2012 року на стадіон "Олімпійський" прийшло 40 тисяч глядачів. Також на "Атлас вікенді" очікують проект французького музиканта Джеймса Кента "Пертурбатор". Світову популярність здобув після виходу комп'ютерної гри "Гаряча лінія Маямі". Писав музику до неї. "Стоунд Джизес" виступили в 22 країнах світу. Недарма ця команда вважається найбільш знаним альтернативним українським гуртом за кордоном, — додає музичний критик.

Абонемент на всі дні фестивалю коштує 1600 гривень. Вхідний квиток на один день, крім першого — 650. На території заходу буде наметове містечко. Вартість абонемента в кемпінг-зону на п'ять днів — 300 грн.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ЗДЕСЬ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери