русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

ERMAKOV презентував кліп на новий сингл

ERMAKOV презентував кліп на новий сингл
12 жовтня 2017 г.
Молодий український поп-виконавець ERMAKOV представив публіці свій другий сингл під назвою "Особенный".
Легка і танцювальна композиція "Особенный" є другою студійною роботою артиста. Автором музики і саундпродюсером проекту виступив Антон Крайнов (відомий по роботі з Время и Стекло, Mozgi, Потап і Настя, LOBODA, ALEKSEEV і багатьма іншими). Так само на пісню "Особенный" було зроблено два ремікси від проектів Indifferent Guy і # SiSiKe4.
"Цю пісню я виношував досить довго, хоч і текст був написаний протягом 10 хвилин. Головним завданням було передати атмосферу вечора, який за визначенням є особливим. Разом з Антоном Крайновим ми шукали правильний хід музичної реалізації треку, щоб він був максимально гармонійним. Спочатку були варіанти з вокалом на програші, але потім прийшла ідея вставити туди свист. І вона спрацювала. На початку треку все розвивається плавно і атмосферно, а потім немов хтось перемикає рубильник, відображаючи те, що відбувається у людини всередині. Тобто спочатку ми представляли людей, які прийшли на вечір, і повинні тримати певну маску, але з початком програшу ця маска скидається, і кожен показує своє справжнє я", - розповідає Макс Єрмаков.
Композиція "Особенный" супроводжується неординарною, можна навіть сказати комедійною, відео-роботою. У кліпі з'являються різні яскраві і смішні персонажі, які роблять незвичайні і навіть дивні речі.
"Кліп довелося робити в досить швидкісному темпі, щоб встигнути до релізу. Відео ніяким чином не прив'язане до сенсу пісні, але всій команді хотілося зробити щось максимально цікаве. Тому діджей з пофарбованою бородою грає на прасувальній дошці, нестандартні плани, фрікові образи і класні дівчата зробили свою справу. Щось вийшло добре, щось не так як ми планували, але в будь-якому випадку це був крутий досвід роботи з відмінною командою. Сподіваємося, глядачеві сподобається", - ділиться музикант - afisha

.

FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE


 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери