русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

Сторінка в розробціRSS

Барських не зміг стримати сліз поряд з батьком

Барських не зміг стримати сліз поряд з батьком
14 грудня 2017 г.
Проект "Лютий", режисерами якого виступили Алан Бадоєв і Стас Морозов, став справжнім одкровенням для шанувальників Макса Барських. Робота відкриває артиста з абсолютно іншого боку: стали зрозумілі ноти характеру Барських і те, що виховало в ньомутаку закриту і одночасно чуттєву людину - gazeta.ua

"Лютий" - це особиста історія артиста про затяжну зиму між двома людьми - батьком і сином, це повість про один метр до обіймів довжиною в 16 років. Але щоб подолати цю відстань, необхідно бути чесним, усвідомлювати, що любиш всупереч усьому.

Зйомки документального пластичного етюду проходили під час роботи над відеоматеріалом на пісню "Февраль", який Барських показав в однойменному номері свого шоу в Палаці спорту: дія в кадрі розгортається в реальному часі і відбувається в форматі "тут і зараз".

Спеціально для цього на знімальний майданчик був запрошений батько Макса Барських, з яким співак не спілкувався з 11 років: артист виріс в родині, де діти знали любов тільки матері.

"У перші хвилини зустрічі Макс зробив батькові чай і ввів його в курс справи - показав, як працювати на камеру. - розповідає Бадоєв. - Усе розвивалося природно і спонтанно. Я імпровізував, відштовхуючись від двох героїв, постійно ускладнюючи їм завдання, зближуючи їх. І в якийсь момент в павільйоні відбулася магія - на перший план вийшли емоції. Не помітити їх було неможливо: вся група, затамувавши подих, спостерігала за тим, як двом рідним людям було складно довіритися і зробити перший крок один до одного ", - ділиться враженнями Алан.

У цей момент і було записано інтерв'ю, яке розкрило всю глибину почуттів і переживань Макса Барських. За 10 років творчої кар'єри артиста глядач вперше побачить його сльози, а на обличчі - дитячу розгубленість і біль.

"Ми зняли дуже особисту історію, - коментує Макс. - Вона схожа на історії інших сімей. Такі випадки зустрічаються часто і вважаються нормою, але все ж вони дуже ранять. Мені б хотілося, щоб після перегляду глядач міг дати другий шанс і собі і тому, з ким давно не було зв'язку ".

Документальний пластичний етюд "Лютий" став переломним у взаєминах Барських і його батька, а відверте інтерв'ю допомогло розібратися у власних почуттях.


FM-TV

ВСЕ НОВОСТИ ПО-РУССКИ ТУТ

ALL NEWS IN ENGLISH HERE

 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери